Skip to content
Politică

UPDATE/DOCUMENT Gorghiu anunță planul prin care vrea să îl debarce pe Ponta. Promisiunile liberalilor pentru români

Încă de la începutul acestui an, copreședinții PNL au declarat că au în plan depunerea unei moțiuni de cenzură pentru dărâmarea Guvernului Ponta și că vor prezenta și un Program de Guvernare.

Liderii PNL au prezentat, sâmbătă, Programul lor de Guvernare. De asemenea, pe lângă acestă prezentare, Alina Gorghiu a făcut un anunț extrem de important și anume că lansează public invitația tuturor parlamentarilor dornici de a susține un alt guvern și o altă majoritate parlamentară.

DOCUMENT Programul de Guvernare al PNL

”Potrivit planului, astatzi am dat un vot pe draftul de pln de guvernare. Actualul guvern este lipsit de viziune politica. Modernizarea pe toate planurile este obiectivul pe care PNL l-a urmarit in relizarea acestui plan de guvernare. Pe baza acestui program lansam invitatia catre toata lumea astfel incat sa generam o majoritate parlamentara care sa schimbe PSD. Acest plan de guvernare este argumentul cel mai solid pe care PNL poate sa il ofere. Proiectul isi propune o viziune complexa, de ansamblu asupra intregii societati romanesti. Oferim o alternativa responsabila la masurile de relaxare fiscala pe care PSD le-a propus.

Eu si PNL credem ca avem nevoie de un cod fiscal care sa fie mai lung decat mandatul unui premier.”, a precizat Alina Gorghiu într-o conferință de presă.

De asemenea, copreședintele PNL a anunțat că susținerea proiectului de guvernare prezentat înseamnă și oferirea posibilității de implementare a programului prezindețial asumat de Klaus Iohannis.

Principalele perspective ale programului de guvernare al PNL, anunțate de Gorghiu:

„ – Oferim o alternativa responsabila la masurile de relaxare fiscala pe care PSD le-a propus. Eu si PNL credem ca avem nevoie de un cod fiscal care sa fie mai lung decat mandatul unui premier.

–  PNL sustine relaxarea fiscala, politica noastra de relaxare fiscala va fi insotita permanet de masuri de reforma structurala, obiectivele noastre pornesc de la ideea de dezvoltare a clasei de mijloc, care sa reprezinte peste 50% din populatia Romaniei, o economie competitiva si o societate dezvoltata.

– Adresam masurile noastre clasei de mijloc si capitalului autohton. Politica demografica e considerata de PNL o problema de securitate nationala.

Dorim un parteneriat cu presedintia Romania prin acest program de guvernare. Este un program fidel proiectului Romania lucrului bine facut.

Am incredere ca dezbaterea care va urma va duce la perfectionarea programului, nu credem ca nimeni altcineva nu are idei bune.”, a transmis Alina Gorghiu. 

2 comentarii la “UPDATE/DOCUMENT Gorghiu anunță planul prin care vrea să îl debarce pe Ponta. Promisiunile liberalilor pentru români

  1. doriti un parteneriat cu presedintele tarii???? dar unul cu POPORUL ROMAN nu doriti? a-ti ris de codul fiscal cu 20 % TVA din 2016 si voi propuneti acum 19% ????? cine e de ris??? nu-l vrem pe blaga sef la senat, nici pe falca la interne,nici pe voss la economie etc!!!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *