Skip to content
Politică

Gorghiu, apel către liberali: Doar împreună și uniți vom reuși!

rfi.ro

Co-președintele PNL Alina Gorghiu, joi, pe pagina personală de Facebook a postat un mesaj în care îi îndeamnă pe ”toți simpatizanții și membrii PNL” să lupte și ”să câștige împreună aceste alegeri”.

Mai mult, Gorghiu a susținut, în mesajul postat, că ”toți cei care au condus România în ultimii ani sunt împreună acum, în același cartel, pentru a pune mâna din nou pe statul român”.

” Toți au aceleași obsesii și aceiași adversari: românii care ies în stradă, americanii și UE, justiția care nu mai răspunde la comenzi, Premierul și guvernanții care nu le mai hrănesc mafiile, Președintele care își vede de treabă. Nu avem dreptul să-i lăsăm pe Liviu Dragnea, Victor Ponta, Traian Băsescu, Călin Popescu Tăriceanu, Gabriel Oprea să revină la conducerea României. Sunt ei, pe de-o parte, PSD, ALDE, PMP, cu stridențele naționaliste, religioase și înapoierea social-economică și, pe de altă parte, noi, cei din PNL, Președintele României, Prim-ministrul și toți cei care vor binele României.
Mesajul meu pentru toți simpatizanții și membrii pnl, mai ales acum cand trecem printr-un moment foarte dificil, este să luptăm așa cum am mai făcut-o până acum, să strângem rândurile așa cum s-a întâmplat și în noiembrie 2014 și să câștigăm împreună aceste alegeri. Partidul Național Liberal are puterea de a recupera diferența de la alegerile locale față de PSD, pentru că facem ceea ce trebuie în politică. Uneori, evenimentele mai puțin feiricite arată caracterul unui partid și al oamenilor săi. Am demonstrat că suntem un partid de caracter și cu respect față de integritate. Ne-am asumat deschis reforma politică și sunt mândră să am colegi precum cei din PNL, care, pentru mine, sunt toți liberali, indiferent de vechimea lor.
Doar împreună și uniți vom reuși să rămânem de partea bună a clasei politice. Doar împreună și uniți vom putea merge, în continuare, pe drumul reformelor. Doar împreună și uniți vom câștiga alegerile din decembrie”, a scris Alina Gorghiu pe pagina personală de Facebook.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *