Skip to content
Politică

Gorghiu aplaudă măsura ministrului Justiției: Susțin principiul modificării legislației privind cărțile deținuților

" "

 

Alina Gorghiu a declarat sâmbătă la Sinaia că este de acord cu principiul modificării legislației privind reducerea pedepsei deținuților care scriu lucrări științifice.

" "
" "

Acesta a mai precizat că nu știe pe de rost articolul din lege care face referire la acest aspect.

„E în mod cert o deficiență de legislație, dar lucrul îmbucurător este că ministrul Justiției, dna Raluca Prună, a anunțat public de acum o săptămână că în foarte scurt timp va ieși în dezbatere publică cu modificarea legislației. Nu pot să vă răspund că susțin un proiect de lege care încă nu e în dezbatere publică. Susțin principiul modificării legislației și, da, aștept să văd propunerea. (…) Dar, da, ca principiu, sunt de acord. Rămâne de discutat cum se va face tehnic și ce se modifică în acei parametri”, a declarat Gorghiu, citată de b1.ro.

Acesta a mai precizat că nu știe pe de rost articolul din lege care face referire la acest aspect.

„Nu pot să vă răspund la articole, nu am legea. (…) Niciun avocat nu știe pe de rost toate articolele din nicio lege. (…) Nu știu acel articol pe care îl invocați și nu am niciun interes să îl învăț pe de rost”, a replicat Gorghiu.

 

1 comentariu la “Gorghiu aplaudă măsura ministrului Justiției: Susțin principiul modificării legislației privind cărțile deținuților

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *