Skip to content
Politică

Gorghiu, atac dur la adresa lui Ponta. Cum „traduce” liderul PNL mesajul premierului pentru protestatarii de la Dacia

Co-președintele Partidului Național Liberal, Alina Gorghiu, a lansat, joi, un nou atac la adresa premierului Victor Ponta, prin intermediul unui mesaj transmis pe pagina de Facebook.

Mesajul liderului PNL vine după ce prim-ministrul i-a avertizat pe liderii sindicali de la Dacia să nu mai protesteze, după ce mai mulți angajați ai companiei au ieșit în stradă, nemulțumiți fiind de faptul că se pierd contracte foarte avantajoase pentru că România nu beneficiază de o infrastructură adecvată.

Citește și: Premierul Ponta, avertisment dur pentru liderii sindicali de la Dacia: „Să fie rezonabili!”

„Hai sa fim seriosi, daca o mai tin in mitinguri, atunci se va muta producatia in Maroc. Fac un apel la liderii de sindicat – stiu care e nivelul salariilor de acolo si ce e mai bine pentru noi – sa fie rezonabili pentru ca, altfel, Dacia are si o alta varianta, anume Maroc”, a fost mesajul transmis de Victor Ponta, joi, citat de ziare.com.

Astfel, Alina Gorghiu a transmis faptul că „investițiile străine au de suferit nu pentru că ies oamenii în stradă împotriva Guvernului, ci pentru că Victor Ponta nu ține cont de prioritățile din România”.

„Conform logicii lui Victor Ponta, angajații Dacia Renault au ieșit în stradă pentru a protesta împotriva conducerii companiei care ar fi trebuit să construiască și autostrăzi, în locul Guvernului. A doua concluzie a premierului este că Dacia va pleca din țară dacă protestele vor continua. La fiecare enormitate a premierului Ponta voi oferi traducerea în realitate. Realitatea este că PSD și Victor Ponta au strâns la maximum cureaua investițiilor publice, pentru un excedent bugetar de tip ceaușist. Din această cauză, dar și dintr-o politică îndreptată împotriva dezvoltării infrastructurii, lucrările la autostrada Pitești-Sibiu vor începe cel mai devreme în 2018, deși conducerea Dacia Renault a cerut în mod repetat urgentarea acestui proces. Investițiile străine au de suferit nu pentru că ies oamenii în stradă împotriva Guvernului, ci pentru că Victor Ponta nu ține cont de prioritățile din România. Singura soluție pentru a limita pagubele în economia națională este relocarea lui Victor Ponta de la Palatul Victoria, în opoziție”, a fost mesajul transmis de Alina Gorghiu pe pagina de socializare.

2 comentarii la “Gorghiu, atac dur la adresa lui Ponta. Cum „traduce” liderul PNL mesajul premierului pentru protestatarii de la Dacia

  1. Cucoana Gorghiu, cea cu glas de gugustiuc, nu ne spune clar ce ar face ei daca ar prelua acum guvernarea. Predoiu-Blaga-Orban ar incepe autostrada in 2016 ?
    Asa ca poate sa cante in continuare in pustiu. Poate obtine ceva voturi de la acei sindicalisti….

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *