Skip to content
Politică

Gorghiu continuă șirul atacurilor, după votul în cazul Șova

Co-președintele Partidului Național Liberal, Alina Gorghiu, a transmis, marți, prin intermediul unui mesaj postat pe pagina de Facebook, că „oficial, puterea nu mai poate invoca prevederi neconstituționale pentru a bloca actul de justiție”.

Totodată, co-președintele liberal a afirmat că are încredere că miercuri „Curtea Constituțională va constata faptul că interpretarea votului în cazul Șova a fost o escrocherie”.

„Oficial, puterea nu mai poate invoca prevederi neconstituționale pentru a bloca actul de justiție, când în Parlament ajung solicitări ale parchetelor. Regulamentul Senatului și Statutul deputaților și senatorilor au fost corectate și puse în acord cu legea fundamentală, care stabilește că legile ordinare și hotărârile se adoptă cu votul majorității membrilor prezenți în fiecare cameră. Este o dovadă în plus că votul în cazul senatorului Șova a fost unul pentru încuviințarea cererilor DNA (79 voturi pentru, 67 împotrivă, 5 nule). Sunt convinsă că mâine, Curtea Constituțională va constata ceea ce nici Parlamentul nu mai neagă: interpretarea votului în cazul Șova a fost o escrocherie!”, a fost mesajul transmis de Alina Gorghiu pe pagina de socializare.

2 comentarii la “Gorghiu continuă șirul atacurilor, după votul în cazul Șova

  1. Modificarile au fost facute tot de actuala putere bai fufa idioata ,de ce nu le-ati facut voi din 2006 pina acum?Esti o maimuta idioata cu contracte la stat asa ca lasa vrajeala ca stim ce iti poate capul -nimic.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *