Skip to content
Politică

Gorghiu dă o veste dezastruoasă despre PNL. Cum stă partidul cu banii

Co-preşedintele PNL Alina Gorghiu dă o veste dezastruoasă despre Partidul Naţional Liberal. Cum stă cu banii formaţiunea politică.

Gorghiu, a declarat, marţi seară, în emisiunea „Dosar de politician” de la B1 TV (prezentată de Silviu Mănăstire), că PNL are conturile blocate din cauza datoriilor.

„Avem o problemă cu datoriile la partid. Avem o problemă cu restructurarea. Avem conturile blocate”, a afirmat liberala, adăugând că își asumă trecutul partidului „cu bune, cu rele”.

„Nu sunt datorii din mandatul meu, dar le asum pe toate. Am responsabilitatea rezolvării inclusiv a problemelor administrative. (…) Încercăm să le aducem la liman pe toate. Partea bună din politica românească cu privire la finanțarea partidelor politice este că vom avea o campanie electorală finanțată la vedere. Nu va mai fi acel cerc vicios: om de afaceri care vine în curtea partidului să facă o donație mai puțin ocultă pe care să o recompensezi cu nu știu ce funcție guvernamentală, ministerială ulterior”, a comentat Alina Gorghiu.

Ea a mai spus că, în legătură cu traseiștii de la PSD, nu s-a luat vreo decizie în sensul primirii lor în PNL, Alina Gorghiu punctând că unii colegi au făcut declarații „hazardate” în acest caz.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *