Skip to content
Politică

Gorghiu despre Autostrada Sibiu-Orăștie: „Aici la Alba avem o dovadă clară de incompetență și de eșec în materie de infrastructură”

Alina Gorghiu a comentat, într-o conferință la Alba Iulia, situația tronsonului de autostradă Săliște-Cunța, care este închis. Ea este de părere că aceasta este cea mai bună dovadă de „incompetență și de eșec” în materie de infrastructură și că reparațiile ar trebui să fie plătite din fondurile PSD, dat fiind faptul că „este o autostradă electorală”.

Aici la Alba avem o dovadă clară de incompetență și de eșec în materie de infrastructură, pentru că am văzut cu toții cum la începutul lunii a fost închisă Autostrada Sibiu- Orăștie, pe tronosnul Săliște-Cunța, pentru că s-a construit prost și trebuie reparată. Este acceași autostradă inaugurată cu fast în urmă cu zece luni de Ponta în campania prezidențială, și sunt foarte responsabilă și echilibrată atunci când vă spun că a fost vorba despre o autostradă electorală pentru că, la câteva luni de la inaugurare, a fost închisă și are nevoie de reparații consistente ” a declarat co-președintele PNL, Alina Gorghiu, arată alba24.ro.

Alina Gorghiu a mai precizat că din punctul său de vedere ar fi corect ca aceste reparații să fie plătite din fondurile PSD.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *