Skip to content
Politică

Gorghiu, despre ipocrizia PSD. Cum sunt afectați pensionarii

În ultimul mesaj publicat, vineri, pe pagina de Facebook, co-președintele Partidului Național Liberal (PNL), Alina Gorghiu, a vorbit despre ipocrizia social-democraților: „nu poți să plângi pe umerii celor mai săraci dintre români și, în același timp, să votezi pensii speciale pentru aleși”.

„Și Organizația Pensionarilor și Vârstei a Treia a PNL se pregătește pentru competiția care ne așteaptă anul acesta și, credeți-mă, sunt extrem activi, chiar și pe Facebook.

Contăm pe seniorii PNL să ducă mai departe mesajul liberal către românii de vârsta a treia, care trebuie să știe că PNL îi susține. Proiectul nostru de modernizare a României înseamnă o economie solidă, înseamnă și un sistem sanitar de nivel european, adică un trai mai bun pentru toți vârstnicii, așa cum merită să aibă.

PSD nu are monopolul reprezentării pensionarilor în România și nu are nici legitimitatea să pretindă asta: nu poți să plângi pe umerii celor mai săraci dintre români și, în același timp, să votezi pensii speciale pentru aleși”, a scris Alina Gorghiu pe pagina de Facebook.

1 comentariu la “Gorghiu, despre ipocrizia PSD. Cum sunt afectați pensionarii

  1. Asta vorbeste de ipocrizie ??? Cand ea e stauia ipocriziei ??? Mai cucoana, dar voi de ce ati votat pentru pensiile parlamentarilor ? Adica doar pentru voi se poate, nu se pune ??? Doar alesii locali sunt banditi, voi sunteti seriosi ??? Sictir !!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *