Skip to content
Politică

Gorghiu despre modificarea Codurilor Penale: Mi se pare nefiresc sa ajungi sa discuti cu oameni care sunt implicati in dosare penale

Co-presedintele PNL, Alina Gorghiu, a afirmat, intr-o emisiune televizata de la Antena 3, ca in momentul in care se vorbeste despre abuzuri nu trebuie sa se modifice neaparat legislatia, ci se poate sanctiona sau sesiza acel abuz. Liderul PNL a spus ca i se pare nefiresc sa discuti un proiect de lege cu oameni care sunt implicati, in anumite calitati, in dosare penale.

„Spuneti-mi care sunt abuzurile alea. Si daca sunt nu trebuie sa modifici legislatia. Sanctioneaza-l, sesiseaza-l. Nu modifica legile doar in interes propriu. Nu iti face singur dreptate modificand o lege in interesul tau. Mi se pare nefiresc sa ajungi sa discuti un proiect de lege cu oameni care sunt implicati, in anumite calitati, in dosare penale. Pentru ca in acel moment ajungi sa decredibilizezi acel proiect”, a spus Gorghiu.

Aceasta a adaugat ca „am incredere in sistemul judiciar din Romania. Nu stai la beciul domnesc fara o hotarare data de judecator”.

Sursa foto: mediafax-ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *