Skip to content
Politică

Gorghiu, despre moţiunea de cenzură: Există doar în teorie

ziarmm.ro

Alina Gorghiu, fostul preşedinte al Partidului Naţional Liberal a declarat, sâmbătă, că până în acest moment nu a fost convocat plenul Parlamentului.

”Nu s-a făcut oficial o convocare a birourilor permanente reunite”, a declarat fostul președinte al PNL.

Aceasta susține că Mihai Fifor l-a înlocuit pe Liviu Dragnea în conferința din seara trecută pentru că ”domnul Dragnea nu a vrut să se facă de râs,” potrivit Dcnews.

”Pe lângă faptul că se face de râs este si complet neregulamentar. Sunt două texte de lege care arată cum se derulează procedura în cazul moțiunii de cenzură. Articolul 92 din regulamentul comun care spune un lucru foarte simplu: dezbaterea moțiunii de cenzură are loc după trei zile de la data când a fost prezentat în ședința comună. Acum mergem cu calendarul invers, data și locul aceste ședințe comună împreună cu invitația de participare se comunică guvernului de către președintele Camerei Deputaților cu 24 de ore înainte ca această ședință să aibă loc. N-am auzit să fi fost comunicată această moțiune, să fi fost redactată și să fi fost semnată. Nu există, există doar în teorie.”, a mai spus aceasta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *