Gorghiu: Drulă afirmă la televizor că toţi trebuie anchetaţi. Discurs schizoid

Alina Gorghiu
Sursa foto: Facebook / Alina Gorghiu

Ministrul Justiţiei, Alina Gorghiu, a declarat că preşedintele USR, Cătălin Drulă, afirmă, când apare la televizor că toată lumea trebuie anchetată, dar “când vine vorba de justiţie la poarta USR, până aici”. Ea a precizat că cei de la USR se consideră “Albă ca Zăpada cu cei şapte pitici, că atâţia au mai rămas” şi consideră nefiresc să ai discursul acesta schizoid.

Alina Gorghiu a fost întrebată, sâmbătă, la emisiunea Insider Politic de la Prima Tv, dacă este mulţumită de activitatea şefului DNA, care este contestat de o parte a clasei politice, în special de USR.
“Exclusiv de USR aş putea spune. Eu am încredere în justiţie şi la mine nu e un slogan, la mine… Cred că de când mă ştiţi dumneavoastră, din 2002 am intrat în viaţa publică, suntem în 2024, n-aţi găsit vreo virgulă în discursul raportat la justiţie. Am avut în aceste săptămâni bilanţul, şi la Parchetul General, şi la DNA şi la DIICOT. Şi o să vă spun că sunt mulţumită de aceste instituţii şi de conducerea lor, pe baza evaluării unor criterii obiective pe care le-au prezentat în acest bilanţ. Da, sunt mulţumită şi de relaţia instituţională cu Parchetul General, cu procurorul general, cu şeful DNA, şefa DIICOT, secţii militare şi aşa mai departe. Oamenii ăştia s-au ţinut departe de jocul politic. Şi dacă doreşte ceva foarte tare de la justiţie este să nu cadă în capcana discursului public al unor lideri din politica românească, dâmboviţeană când vine vorba de justiţie, care încearcă să-i acapareze, să îi atragă în jocul acesta absolut ipocrit”, a afirmat Alina Gorghiu.
Citește mai mult AICI

 

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: