Skip to content
Politică

Gorghiu iese la atac: „Nu știu ce e mai la modă în conducerea PSD: că ești condamnat sau că ești acoperit?”

" "

Co-preşedintele PNL Alina Gorghiu iese la atac, în urma declarațiilor fostului premier Victor Ponta, privind ofițerii acoperiți din PSD.

Astfel, Alina Gorghiu, duminică, într-o postare pe pagina personală de Facebook, reacționează tranșant, susținând că : „Domnul Liviu Dragnea trebuie să precizeze clar dacă, din punctul domniei sale de vedere, afirmațiile domnului Ponta sunt sau nu adevărate”.

" "
" "

„Partidele, inclusiv PSD, trebuie să funcționeze în afara oricăror suspiciuni de ingerințe nelegitime în activitatea lor, cum ar fi cele ale serviciilor de informații. Cel mai probabil, domnul Victor Ponta, aflat la rândul său într-un raport dificil cu justiția, nu a dorit altceva decât să insinueze că frăția oamenilor cu probleme penale din PSD trebuie continuată, în fața unor inamici imaginari. Ne-am obișnuit cu această tactică a liderilor PSD de a inventa dușmani închipuiți, atunci când se confruntă cu o situație politică dificilă. Pe de altă parte, chiar dacă ne-am obișnuit cu toții cu acuzațiile fără temei, cu minciunile fostului premier, în acest caz este vorba chiar de foștii săi colegi de conducere! Astfel de acuzații grave trebuie să fie investigate de Parlament.
De aceea, le cer comisiilor parlamentare de control ale SRI și SIE, care nu stiu de ce tac, nici nu stiu dacă vor face față unei asemenea provocări, să facă puțină lumină printre acoperiții PSD. Dacă e necesar, să-l audieze pe fostul prim-ministru pentru a cere mai multe amănunte cu privire la declarațiile sale publice care îi vizează pe membrii conducerii PSD. De asemenea, domnul Liviu Dragnea trebuie să precizeze clar dacă, din punctul domniei sale de vedere, afirmațiile domnului Ponta sunt sau nu adevărate. Eu, una, nu știu ce e mai la modă în conducerea PSD: că ești condamnat sau că ești acoperit?”, a scris Alina Gorghiu pe Facebook

" "
" "

1 comentariu la “Gorghiu iese la atac: „Nu știu ce e mai la modă în conducerea PSD: că ești condamnat sau că ești acoperit?”

 1. Inca ne pacalesc, tot ei…fostii comunisti, azi, de partea PSD!

  Cati oameni, acum, trebuie, iar, sa ne mai moara,
  Si de ce, in politica, inca, toleram un nesimtit?
  Deja, stim multe cazuri si nu este, prima oara,
  Cand un politician corupt, ruginit, ne-a pacalit.

  P.S. Cativa dintre ei: Iliescu, Nastase, Oprescu, Voiculescu, Sova, Piedone, etc.
  Deci, redeschiderea dosarului Revolutiei este ceva…inevitabil!

  http://dilemma.ro/esti-de-acord-cu-redeschiderea-dosarului-revolutiei/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *