Skip to content
Politică

Gorghiu îl desființează pe Băsescu: Un produs epuizat!

Preşedintele PNL şi candidat pentru Senat din partea liberalilor timişeni, Alina Gorghiu, a afirmat că că este greu să faci alianţă cu PMP ”atâta timp cât nu intră în Parlament”, adăugând că şi în caz contrar varianta PMP este exclusă pentru liberali.

”Cred că Traian Băsescu este un produs epuizat în politica românească”, a mai spus Gorghiu, la Timișoara.

Șefa liberalilor a declarat că îşi doreşte o campanie civilizată şi le-a dorit succes tuturor candidaţilor, lansând totodată şi un apel la electorat să vină la vot într-un număr cât mai mare, pentru a-i legitima pe candidaţi.

”Le urez succes tuturor candidaţilor, indiferent din partea cărui competitor candidează, pentru că eu cred într-o competiţie corectă şi liberă şi cel mai bun să câştige. Cred că astăzi, oferta noastră electorală, echipa liberală şi candidatul nostru de premier, Dacian Cioloş, evident, înseamnă ce e mai bun oferit electoratului. Decizia le aparţine, nu-mi rămâne decât să-i invit pe toţi la vot, să fie mulţi, să avem o prezenţă bună pe 11 decembrie şi votul lor să ne legitimeze pe toţi, pentru că proiectele se fac cu oameni legitimaţi prin vot şi care pot să ducă mai departe nişte proiecte ale Timişului, ale Timişoarei şi ale României”, a declarat Alina Gorghiu, conform agerpres.ro.

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *