Skip to content
Politică

Gorghiu îl ia peste picior pe Dragnea pe tema moţiunii de cenzură. Precizări despre conducerea BNR

Co-preşedintele PNL Alina Gorghiu îl ia peste picior pe liderul PSD, Liviu Dragnea, în legătură cu o eventuală moţiune de cenzură. Precizări despre conducerea BNR.

Amintim că Dragnea a iterat, vineri, ideea că PSD ia serios în calcul depunerea unei moţiuni de cenzură împotriva guvernului condus de către Dacian Cioloş, urmând ca luni să aibă loc discuţii cu co-preşedintele ALDE Călin Popescu-Tăriceanu. Liviu Dragnea a acuzat Guvernul de dispreţ şi minciuni în cazul Codului Fiscal.

CITIŢI ŞI: PSD continuă amenințările cu moțiunea de cenzură: „Guvernul Cioloș practică minciuna!”

În replică, Gorghiu a scris – tot vineri – pe Facebook: „Ofofof, m-am linistit! Tocmai zice Dragnea ca AZI nu depune motiune de cenzura, ca are altceva de facut, dar ca e pe vine”.

„Nu vi se pare ca ideea cu motiunea de cenzura vanturata de psd de un an aproape e ridicola?” a mai scris Alina Gorghiu, răspunzându-i unui comentator.

În altă ordine de idei, Alina Gorghiu a tratat problema funcţiei de viceguvernator al Băncii Naţionale a României, unde PNL urmează să propună un înlocuitor pentru Bogdan Olteanu.

„Despre propunerea pentru BNR, asa cum am spus si public, noi vom face discutii dupa ce va fi demarata procedura. Tot ce vedeti public, pe surse, e intoxicare” a fost mesajul co-preşedintelui liberal.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *