Skip to content
Politică

Gorghiu îl urechează pe deputatul PNL Mihăiță Calimente: „Riscă să candideze în Bulgaria și nu în România”

Deputatul liberal, Mihăiţă Calimente, a declarat într-o emisiune TV că dacă oamenii nu îi vor pe politicienii români, atunci nu au decât să îi voteze pe bulgari. Mihăiţă Calimente, membru PNL, este deputat în Parlamentul României, ales în judeţul Arad.

Întrebat în cadrul unei emisiuni TV dacă liberalii vor fi acceptaţi la guvernare, în condiţiile în care oamenii cer plecarea întregii clasei politice, deputatul PNL a răspuns: “Dacă poporul nu ne vrea pe noi, să îi voteze pe bulgari”.

Miercuri într-o declarație de presă, în care PNL a solicitat alegeri anticipate, copreședintele liberalilor, Alina Gorghiu l-a taxat pe Mihăiţă Calimente. Aceasta și-a cerut public scuze în numele PNL pentru gafa lui Calimente afirmând că îl va mustra în privat:

„Am inchis un telefon chiar inainte sa intru in conferinta de presa. E vorba de declaratia total neinspirata a lui Calimente. Vor veni si scuzele domniei sale daca nu le-ati primit deja.  Imi cer eu scuze in numele PNL. (…) Risca sa candideze in Bulgaria domnul Calimente si nu in Romania.”, a conchis Gorghiu lămurind problema.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *