Skip to content
Politică

Gorghiu: În PNL nu s-a discutat schimbarea lui Florin Cîţu de la şefia Senatului. Se va discuta politic dacă declaraţiile sale lezează pe cineva

Inquam Photos/Cornel Putan

Vicepreşedintele PNL Alina Gorghiu a declarat luni seara că în PNL nu s-a discutat schimbarea lui Florin Cîţu de la şefia Senatului , dar că, atunci când ai a doua poziţie în stat, responsabilitatea declaraţiilor tale este mult mult mai mare şi că nu doar presa preia aceste declaraţii ci sunt urmărite şi de activul de partid. Evaluarea declaraţiilor preşedintelui Senatului nu o fac nici eu eu, nici alţi senatori, acest lucru se va discuta politic dacă vreodată declaraţiile sale lezează pe cineva, a mai spus Gorghiu.

”În PNL nu s-a discutat schimbarea lui Florin Cîţu din funcţia de preşedinte al Senatului, ştiu că presa este preocupată, dar nu este un lucru sau o dezbatere care să fi fost pe agenda PNL”, a spus Alina Gorghiu la Profit News TV.

Senatoarea PNL a precizat că, de principiu, crede că orice membru PNL are libertatea să mai tragă din când în când câte un semnal privind funcţionarea unei instituţii din stat”. ”Atunci când ai a doua poziţie în stat, responsabilitatea declaraţiilor tale este mult mult mai mare. Eşti al doilea om în stat, este o funcţie extrem de relevantă în politica din interiorul PNL. Eu cred că Florin Cîţu înţelege înăţimea funcţiei sale, fiind şi fost preşedinte PNL, ştie cât de sensibile sunt poziţiile şi cât de atentă este lumea, nu doar presa. dar şi activul de partid este foarte atent, şi probabil va fi foarte atent să ajute această coaliţie şi PNL-ul, chiar dacă uneori poziţiile sale de economist pot fi sensibil diferite de Ministerul de Finanţe, de BNR”, a mai afirmat Gorghiu.

Potrivit News.ro, ea a precizat că ”evaluarea declaraţiilor preşedintelui Senatului nu o fac nici eu eu, nici alţi senatori, acest lucru se va discuta politic dacă vreodată declaraţiile sale lezează pe cineva”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *