Skip to content
Politică

Gorghiu, iritată de deszăpezire: Aduceți-vă aminte de mișto-ul lui Dragnea!

www.rfi.ro

Fostul președinte al PNL Alina Gorghiu și-a exprimat iritarea în legătură cu modul în care a fost făcută deszăpezirea în București.

Ideea a fost transmisă miercuri pe Facebook, unde Gorghiu s-a arătat sarcastică față de administrația locală din București. Totodată, senatorul PNL i-a bătut obrazul liderului PSD Liviu Dragnea, care anul trecut îi criticase pe tehnocrați pe aceeași temă.

„Ce poze de azi, după intervenția in forța a administrației Capitalei, mai aveți cu zăpada? Ca sigur e nevoie sa căutați cu lupa zăpada in București, la cât de bine au acționat ? Sigur nu ați avut probleme in trafic, nici cu mașina, nici aglomerație la metrou, autobuzele au fost ceas, străduțele secundare erau negre de la cât asfalt vedeați…lista e lungă. Iar acum aduceți-vă aminte de mișto-ul lui Dragnea de anul trecut, când fostul Guvern era angrenat in deszăpezire…

Operațiunea se cheamă Foamea PSD după imagine”, a scris Alina Gorghiu, atașând imaginea de mai jos.

Fotografia postată de Alina Gorghiu.

2 comentarii la “Gorghiu, iritată de deszăpezire: Aduceți-vă aminte de mișto-ul lui Dragnea!

  1. Ti-a revenit glasul, madame Gorghiu? Puteai sa mai taci puțin, sa te mai ascunzi puțin, poate ne mai trecea dezgustul pentru discursul dumitale de interimară la PNL….Dar se pare ca ti-e încă foame de ficați de pesedist, numai ca acum trebuie sa te lupți cu raluca cea cu dinții ascuțiți! Sunteți penibile, fetelor – si nu e un atac la persoanele Dvs. Fiți cuminți, ca se supăra băieții si va trag de peri!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *