Skip to content
Politică

Gorghiu își critică dur colegii, după votul în cazul Vosganian. Ce măsură radicală anunță liderul PNL

Co-președintele Partidului Național Liberal, Alina Gorghiu, a condamnat, prin intermediul unui mesaj postat pe pagina personală de Facebook, „votul dat de senatorii din toate partidele”, joi, în cazul lui Varujan Vosganian, pe care l-a catalogat drept unul „regretabil”.

„Senatori din toate partidele au votat, astăzi, regretabil, pentru a bloca bunul mers al justiției. Nu vreau să arunc responsabilitatea asupra acestui vot pe alte partide.

Din păcate, nici domnul senator Varujan Vosganian, nici unii dintre colegii din PNL nu au înțeles că parlamentarii nu trebuie să fie mai presus de ceilalți cetățeni ai României.

Dacă nu vom reuși să avem încredere în justiție, nimic nu se va putea schimba în România.

M-aș fi așteptat la o atitudine mai responsabilă și la mai puțină emoție din partea senatorilor.”, a scris Alina Gorghiu.

De asemena, Alina Gorghiu a anunțat că toți cei care nu vor vota de acum înainte la vedere, în cazuri similare, vor fi în situația de a nu respecta o decizie a conducerii centrale a partidului, ceea ce le-ar putea aduce excluderea din partid.

„Acest vot nu este definitoriu pentru PNL, îl consider un accident. Asemenea situații sunt de neacceptat.Parlamentarii PNL care nu vor vota la vedere, de aici înainte, în cazuri similare, vor fi în situația de a nu fi respectat o decizie asumată politic de întreaga conducere a PNL.”, a mai scris Alina Gorghiu pe pagina de Facebook.

8 comentarii la “Gorghiu își critică dur colegii, după votul în cazul Vosganian. Ce măsură radicală anunță liderul PNL

    1. Dna ALINA GORGHIU, sunteti la inceput de cariera, daca va lasati manjita de murdaria, celor ca vosganian, patati partidul, nu ne intereseaza critica dvs. masuri, da ti l afara, lasati l fara imunitate, desemnati altul in locul luio, asa se va vedea vointa partidului de a face curatenie in interior, si veti avea noi adepti, care suntem cu ochi pe dvs, daca nu veti pierde capital de imagine, si credibilitate, si manjiti si obrazul dlui Presedinte, JOHANNIS, pe care multi l am votat, numai pentru ca a promis schimbarea mizerie umane din institutiile fundamentale ale statului. Aparandu l pe varujan, nu faceti decat sa aparati hotia, ….daca e nevinovat, poate sa isi demonstreze vinovatia, ………cum se vede fuge de justitie…………..iar noi , chiar daca nu am cunoaste fapte ce i se pot imputa,….suntem siguri ca se ascunde pt ca e vinovat. NU VA LASATI MANJITA, CA MANJITI PE OMUL CARE V A ACORDAT INCREDRE, SI ROMANII VOR FI DEZAMAGITI INCLUSIV DE EL

  1. V-ATI marit ,profitat , ascuns si bucurat de voturile lui HANS . Acum demonstrati iara ca sunteti rusinea societatii aparind un corupt intr-un dosar unde Viddeanu e cercetat . Acest minoritar , ca si altii , nu poate fi arestat . Numai romanii pot fi arestati in tara lor . Acest nemernic visator la Nobelisme , ce in timpul mineriadei de la COZIA , parlamentar si ministru fiind , a declarat CA ARMATA TREBUIE SA DESCHIDA FOCUL SI SA TRAGA IN MINERII NEINARMATI (audio si video TVR) ! Astfel de lichele aciuate din tari straine sunt aparate impotriva POPORULUI ROMAN MINTIT SI FURAT DE ASTI ESCROCI , BANDITI SI TRADATORI !

  2. stimata doamna Gorghiu a venit ca un bumerang atitudinea unei reforme in PNL de ochii lumii , si anume aveti multi oportunisti , ciolanari ex atanasiu , vozganian , blaga , etc si veti pierde pe mana dumneavoastra daca veti proceda tot asa cu credulitate ,,, va autopacaliti

  3. Dna ALINA GORGHIU, sunteti la inceput de cariera, daca va lasati manjita de murdaria, celor ca vosganian, patati partidul, nu ne intereseaza critica dvs. masuri, da ti l afara, lasati l fara imunitate, desemnati altul in locul luio, asa se va vedea vointa partidului de a face curatenie in interior, si veti avea noi adepti, care suntem cu ochi pe dvs, daca nu veti pierde capital de imagine, si credibilitate, si manjiti si obrazul dlui Presedinte, JOHANNIS, pe care multi l am votat, numai pentru ca a promis schimbarea mizerie umane din institutiile fundamentale ale statului. Aparandu l pe varujan, nu faceti decat sa aparati hotia, ….daca e nevinovat, poate sa isi demonstreze vinovatia, ………cum se vede fuge de justitie…………..iar noi , chiar daca nu am cunoaste fapte ce i se pot imputa,….suntem siguri ca se ascunde pt ca e vinovat. NU VA LASATI MANJITA, CA MANJITI PE OMUL CARE V A ACORDAT INCREDRE, SI ROMANII VOR FI DEZAMAGITI INCLUSIV DE EL

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *