Skip to content
Politică

Gorghiu, la ora bilanțului: PNL trebuie să dovedească că a învățat din greșelile trecutului

Anul 2018, cu suișuri și coborâșuri, atât pe plan politic și nu numai, se grăbește să fie înlocuit cu un nou an, în care România va fi supusă unui test al Europei, dar și unui test al democrației. Amintim că România va prelua de la 1 ianuarie președinția Consiliului UE, iar în același an vor avea loc alegerile europarlamentare, dar și prezidențiale.

Contactată de PSnews.ro pentru a contura câteva concluzii pe final de an, liberalul Alina Gorghiu ne-a dezvăluit rețeta ideală pentru anul 2019: înlocuirea Guvernului, realegerea lui Iohannis și câștigarea alegerilor europarlamentare.

”Dacă am ratat să schimbăm Guvernul anul ăsta, sper să nu mai ratăm în 2019 să îl schimbăm și evident rețeta ideală ar fi pentru mine să avem un alt Guvern, să câștigăm alegerile europarlamentare și să își reînnoiască președintele Klaus Iohannis mandatul. E 3 în 1, rețeta mea”, a declarat liberalul.

Chestionată care este principalul său regret pentru 2018, Gorghiu a replicat:

Că este atât mediocru nivelul de discurs public. E sub orice critică de jos”.

Nu în ultimul rând, întrebată ce ar trebui să facă opoziția în 2019, Gorghiu a ținut să precizeze că întotdeauna e loc de mai bine, iar PNL  trebuie să dovedească că a învățat din greșelile trecutului.

”Întotdeauna este loc de mai bine. Cred că trebuie să dovedească că a învățat din greșelile trecutului, că nu repetăm aceleași greșeli și să reușim să capitalizăm electoratul pe care știm că putem să îl avem astfel încât să câștigăm alegerile. Este un obiectiv pe care nu avem voie să îl ratăm. Sunt două rânduri de alegeri la anul cu un PSD care ne-a creat un culoar fără precedent. Avem atâtea greșeli făcute de Guvernul PSD-Dragnea încât nu avem cum să nu profităm de acest context și să nu arătăm că suntem de 100 de ori mai buni ca ei”, a conchis aceasta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *