Skip to content
Politică

Gorghiu, Mihalache şi Gâdea, vizită comună în SUA. Care este scopul deplasării FOTO

" "

Şeful cancelariei prezidenţiale, Dan Mihalache, şefa PNL, Alina Gorghiu, şi directorul Antenei 3, Mihai Gâdea sunt împreună într-o vizită neoficială în Statele Unite.

Cei trei nici măcar nu se feresc să aibă întâlniri comune, fiind prezenţi în acelaşi timp la diverse reuniuni cu politicieni americani.

" "
" "

alina-gorghiu-dan-mihalache-si-mihai-gadea-vizita-comuna-in-sua-in-pragul-campaniei-electorale-pentru-alegerilelocale-174651

Într-una din pozele postate pe Facebook de directorul Antenei 3, Mihai Gâdea, de la întâlnirea cu Donald Rumsfeld, fostul Secretar al Apărării din SUA, apare în spatele celor doi chiar şefa PNL, Alina Gorghiu, ieşind din cameră în momentul în care fotograful imortalizează imaginea.

De altfel, Alina Gorghiu a avut în acelaşi timp cu Mihai Gâdea o întrevedere cu Donald Rumsfeld, lăudându-se şi ea pe contul său de Facebook cu o poză de la întâlnire. Deşi cu spatele în prima fotografie, Alina Gorghiu poate fi recunoscută cu uşurinţă.

alina-gorghiu-dan-mihalache-si-mihai-gadea-vizita-comuna-in-sua-in-pragul-campaniei-electorale-pentru-alegerile-locale-174658

Astfel de întâlniri cu foşti oficiali americani fac parte din acţiuni organizate de lobby, fiind contractate contra-cost.

Se vede de altfel din atitudinea relaxată a lui Rumsfeld cum acesta “pozează” profesionist la încă una din întâlnirile fixate în acea zi de echipa sa.

Tot pe contul Alinei Gorghiu apare o fotografie alături de Dan Mihalache şi actualul ambasador al României în SUA, George Maior, semn că de data aceasta şefa PNL nu s-a sfiit să anunţe public “agenda comună”.

Mihai Gâdea postează şi fotografii de la „National Prayer Breakfast”, un alt eveniment de lobby folosit de oficialii americani pentru a se lăsa pozaţi alături de amatori de suveniruri.

În anii trecuți, invitația la „Național Prayer Breakfast” a costat 650 de dolari.

În 2015, reprezentanții Organizației pentru Responsabilitatea și Etica Cetățenilor le-au cerut președintelui Barack Obama și liderilor Congresului să nu se prezinte la „Național Prayer Breakfast”.

alina-gorghiu-dan-mihalache-si-mihai-gadea-vizita-comuna-in-sua-in-pragul-campaniei-electorale-pentru-alegerilelocale-174653

Directorul executiv al organizației, Melanie Sloan, i-a catalogat pe organizatorii „Național Prayer Breakfast” ca fiind intoleranți și secretoși.

Oricum, de acum nu mai există chiar niciun dubiu în legătură cu agenda comună a celor trei: Mihalache, Gorghiu şi Gâdea, chiar în pragul campaniei electorale pentru alegerile locale. Întâlnirile celor trei din America survin la scurt timp după ce, Mihai Gâdea mai fusese surprins la Munchen, alături de Dan Mihalache, la o întâlnire a saşilor, amintește b1.ro.

1 comentariu la “Gorghiu, Mihalache şi Gâdea, vizită comună în SUA. Care este scopul deplasării FOTO

  1. Unde e Gidea? Vrem poze cu Gidea si Alinuta. Dna ziarista nu observati ca exista o neconcordanta intre titlu si continutul articolului? De fapt,? ce vreti sa insinuati, ca Alinuta are visuri cu Gidea? E prea de tot! Doar era cu barbatu-sau linga ea. Poate ii sugerati ca atunci cind face poze oficiale sa-si tina picioarele drepte caci altfel,ca in poza cu pricina, parca e copila aia de la coltul strazii cerseste citiva banuti. Fata asta o tine langa: nu realizeaza si nici u-i spune nimeni ca este penibila,nu este din aceasta piesa. S va trezi ,dar socul va fi tare de tot.Mai e un pic pina la alegeri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *