Skip to content
Politică

Gorghiu, noi săgeți către Ponta: ”Jignește profund memoria victimelor comuniste!”

Co-președintele PNL Alina Gorghiu, marți, pe pagina personală de Facebook aduce critici grave la adresa fostului premier al României, Victor Ponta.

Astfel, Gorghiu susține că ”Ponta jignește profund memoria victimelor regimului comunist, al cărui reprezentant de seamă era chiar președintele său onorific de partid”.

„Impostura nu-și ia vacanță, chiar dacă Victor Ponta a fost trimis în concediu prelungit de către cetățeni și propriul partid. Cu declarația de mai jos, Victor Ponta jignește profund memoria victimelor regimului comunist, al cărui reprezentant de seamă era chiar președintele său onorific de partid. În democrație, Victor Ponta și alții ca el au dreptul să delireze nestingheriți pe Facebook. Eu sunt Dej, alții Stalin, iar ei victimele regimului comunist, oprimații cluburilor din Dubai, apostolii democrației din Turcia și apărătorii plajelor din Brazilia. În realitate, ei luptă pentru un singur drept: dreptul de a fura. Pe liderii PSD, dacă nu ii lași să jefuiască statul cu softuri de sute de milioane, încep să vadă în oglindă chipul lui Brătianu, Maniu și Coposu. Ponta, Ghiță, Dragnea nu sunt victimele comunismului, ci victimele comuniste ale senzației de atotputernicie. Din fericire, avem și noi un drept: dreptul de vot. Să-l mai folosim o dată, pentru ca astfel de oameni să nu își mai bată joc de memoria celor care au pierit în temnițele înaintașilor politici ai PSD”, a scris Alina Gorghiu pe pagina personală de Facebook

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *