Skip to content
Politică

Gorghiu, nou atac la PSD: PSD a rămas același partid anti-democrație

Co-președintele PNL, Alina Gorghiu, lansează un nou atac către social-democrați. Într-un mesaj postat pe pagina de Facebook, Alina Gorghiu susține că, la fel ca în urmă cu 25 de ani, Puterea amenință cetățenii și opoziția cu dosare penale și contramanifestații, dacă protestează în stradă.

“Acum 25 de ani, Puterea s-a întors împotriva cetățenilor. România a devenit, în zilele de 13-15 iunie 1990, dintr-o promisiune, o uriașă deziluzie. Astăzi, după un sfert de secol, puterea amenință, din nou, cetățenii și opoziția cu dosare penale și contramanifestații, dacă protestează în stradă. Diaspora este, în continuare, insultată și privată de drepturile cetățenești. Nici obsesia pentru golani nu a dispărut, doar s-a transformat. Astăzi, golanii sunt copiii românilor plecați să muncească în străinătate”, a scris liderul PNL.

Aceasta a mai arătat că, deși s-au schimbat multe față de acum 25 de ani, PSD a rămas același partid anti-democrație.

“S-au schimbat, totuși, multe în România, în ultimii 25 de ani. Acum suntem un stat membru al UE și NATO, un stat cu anticorpi împotriva abuzurilor. Din păcate, PSD a rămas același partid anti-democrație. Respect Piața Universității și tuturor celor care gândesc liber!”, a mai notat Gorghiu.

Sursa Foto: opiniatimisoarei.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *