Skip to content
Politică

Gorghiu, nouă solicitare către premierul Victor Ponta

" "

Într-o postare pe pagina sa sa de Facebook, copreședintele PNL Alina Gorghiu a transmis că premierul Ponta a fost „complice la încălcarea Constituției” în cazul votului pentru Dan Șova.

Gorghiu precizează că nu îi cere lui Ponta să iubească legile și Constituția, ci îi cere doar să le respecte „cu aceeași ușurință cu care îi minte pe români”.

" "
" "

„Iubesc Constituția în egală măsură cu domnul Președinte. (…) Întotdeauna respectăm legea”. Sunt cuvintele premierului României, dl Victor Ponta, astăzi, 6 aprilie 2015, la:
Trei zile de la decizia unei instanțe din România, care obligă Guvernul să intre în legalitate și să organizeze alegeri locale parțiale.

Aproape două săptămâni de când colegul și prietenul domniei sale, dl Dan Șova, a fost salvat de măsurile preventive cerute de justiție printr-o încălcare a Constituției, la care dl Ponta a fost complice.

Patru luni de când Guvernul pe care îl conduce a încălcat dreptul la vot al românilor din diaspora.

Trei luni și jumătate de când dl Ponta și majoritatea parlamentară refuză să se conformeze deciziei CCR, de a repara efectele ordonanței neconstituționale care a permis migrația aleșilor locali.

Nu-i cerem lui Victor Ponta să iubească legile și Constituția. Îi cerem doar să le respecte cu aceeași ușurință cu care, așa cum am demonstrat, îi minte pe români.”

1 comentariu la “Gorghiu, nouă solicitare către premierul Victor Ponta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *