Skip to content
Politică

Gorghiu o lasă mai moale cu războiul anti-Ponta? Ce pas în spate a făcut liberala

Co-preşedintele PNL Alina Gorghiu o lasă mai moale cu războiul împotriva prim-ministrului Victor Ponta? Ce pas în spate a făcut liberala.

Într-un status publicat, miercuri, pe Facebook, Gorghiu mărturiseşte că nu are nimic împotrivă ca la dialogul politic al PNL cu celelalte partide despre Codul Fiscal să ia parte şi Ponta, „dacă domnul Liviu Dragnea va dori”.

Totuşi, Alina Gorghiu nu a ratat ocazia să-l ironizeze pe premier, susţinând că fotbalistul Lionel Messi „este un interlocutor mai adecvat pentru Victor Ponta decât reprezentanții opoziției”, făcând aluzie la meciul Barcelona-Sevilla, din finala Supercupei Europa, pe care şeful Executivului l-a urmărit în Tbilisi (capitala Georgiei).

„După demisia domnului Victor Ponta din funcția de președinte al PSD, dialogul politic între partide a fost relansat. Vom continua acest dialog cu liderii partidelor.

Dacă domnul Liviu Dragnea va dori, nu am nimic împotrivă să participe și Victor Ponta la întâlnirile premergătoare, de pregătire a consultărilor politice, între staffurile tehnice și de specialitate ale partidelor, alături de ministrul Teodorovici.

Sunt convinsă, însă, că Lionel Messi este un interlocutor mai adecvat pentru Victor Ponta decât reprezentanții opoziției, având în vedere preocupările din ultima perioadă ale încă Prim-ministrului României.

Cu această ocazie, ar putea afla că după ce iei un cartonaș roșu de la opinia publică și propriul partid, părăsești terenul, nu te legi de bare” este mesajul Alinei Gorghiu.

1 comentariu la “Gorghiu o lasă mai moale cu războiul anti-Ponta? Ce pas în spate a făcut liberala

  1. … Totuşi, Alina Gorghiu nu a ratat ocazia să-l ironizeze pe premier, susţinând că fotbalistul Lionel Messi „este un interlocutor mai adecvat pentru Victor Ponta decât reprezentanții opoziției”,…
    Pai tocmai ce a spus si ea un adevar onorant pentru Ponta ! De ce o considerati ironie ???

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *