Skip to content
Politică

Gorghiu, previziuni sceptice privind votul pe imunitatea lui Corlăţean: Domnilor Ponta și Dragnea ar trebui să le fie rușine!

Co-preşedintele PNL Alina Gorghiu face previziuni sceptice în legătură cu votul programat, marţi, în ceea ce priveşte solicitarea DNA de urmărire penală a senatorului PSD Titus Corlăţean (în calitatea acestuia de fost ministru de Externe), în dosarul votului din diaspora de la alegerile prezidenţiale ale anului 2014.

Într-o postare de pe Facebook, Alina Gorghiu îi atacă pe fostul şi pe actualul preşedinte al PSD (Victor Ponta, respectiv Liviu Dragnea), susţinând că aceştia s-au folosit de Titus Corlăţean în toamna lui 2014.

„Cererea de urmărire penală a fostului ministru de Externe, Titus Corlățean, în dosarul votului din diaspora, ajunge astăzi la vot în plenul Senatului. A trecut mai mult de o lună de la primirea solicitării procurorilor, iar în comisia juridică cererea a primit aviz negativ. E clar ce va face majoritatea PSD astăzi: va împiedica derularea anchetei. Miza PSD nu este salvarea lui Corlățean, ci a celor de deasupra lui, care au făcut calculele politice și au decis că românii din diaspora nu trebuie să voteze, pentru ca «cineva» să iasă președinte cu orice preț.

Domnilor Ponta și Dragnea ar trebui să le fie rușine: povara a căzut pe umerii celui de care s-au folosit pentru a-și duce la îndeplinire planul. Din păcate, riscăm să treacă multă vreme până când vom afla cum s-au derulat discuțiile celui mai odios plan împotriva dreptului la vot.

În 2014 au blocat votul ca să iasă Ponta președinte, azi folosesc votul ca să blocheze aflarea adevărului. Democrație a la PSD!” este mesajul Alinei Gorghiu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *