Skip to content
Politică

Gorghiu pune capăt speculaţiilor. Ce relaţie mai are cu Cioloș

www.evz.ro

Presedintele PNL, Alina Gorghiu, aflată duminica, la Hunedoara, in cadrul evenimentului de lansare a candidatilor la alegerile parlamentare, a dezvăluit în ce relație se află cu premierul Dacian Cioloș.

Astfel, aceasta a afirmat ca intre PNL si Dacian Ciolos nu exista niciun fel de ruptura, ci este un partaneriat onest, ea indemnandu-i pe cei prezenti sa ne gandeasca la viitorul Romaniei cu un premier liberal, cu o echipa liberala, transmite News.ro.

„Nu exista niciun fel de ruptura intre PNL si Ciolos, cum spun televiziunile de casa ale PSD. Suntem intr-un parteneriat bun, un parteneriat onest, suntem intr-o legatura care inseamna ca PNL a inteles ca avem nevoie de schimbare in politica romaneasca”, a spus Alina Gorghiu, in discursul de la lansarea candidatilor liberali din Hunedoara.

„Haideti sa le spunem oamenilor ca am gresit, ca au fost momente cand stim ca i-am dezamagit, dar ca suntem singurul partid cu buna credinta in tara asta, singurul partid care poate aduce bunastarea oamenilor, care face diferenta intre o Romanie civilizata si o Romanie inapoi”, a mai declarat Alina Gorghiu.

Ea a continuat: „Haideti sa ne gandim la viitorul Romaniei cu un premier liberal, care a produs crestere economica de cinci la suta, iar premisele lui 2017 sunt bune, cu o echipa liberala. Haideti sa ne gandim ca Dragnea sa ramana la sediul din Kiseleff si nu mai mult”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *