Skip to content
Politică

Gorghiu, puternic semnal de alarmă: „Accesul femeilor la învățământul militar nu trebuie să mai fie blocat”

Gorghiu, puternic semnal de alarmă: „Accesul femeilor la învățământul militar nu trebuie să mai fie blocat”.

Copreşedintele Partidului Național Liberal Alina Gorghiu, joi, într-o postare pe pagina personală de socializare vine în sprijinul inițiativei ministrului Apărării Mihnea Motoc, aceea de a stabili cele mai bune modalităţi de acces pe arme şi specialităţi, indiferent de gen”.

„Bun venit în 2016!
Accesul femeilor la învățământul militar nu trebuie să mai fie blocat de prejudecăți depășite de vremuri și infirmate de realitate. Se pare că Ministrul Apărării, Mihnea Motoc, face un pas în sensul acesta:
”În acest moment are loc o analiză internă în cadrul ministerului, prin consultarea consilierului meu pe probleme de gen şi a structurilor responsabile, pentru a stabili cele mai bune modalităţi de acces pe arme şi specialităţi, indiferent de gen, cu respectarea unor standarde unice riguroase, cu luarea în considerare a cerinţelor operative ale unităţilor de luptă din Armata României”, a scris Alina Gorghiu pe Facebook

1 comentariu la “Gorghiu, puternic semnal de alarmă: „Accesul femeilor la învățământul militar nu trebuie să mai fie blocat”

  1. Ca de obicei aia care nu sintin domeniu dau sfaturi celor implicati in activitatea respectiva. Penibila asta continua sa bata cimpii. Mai are mult pina naste? Macar atunci va face ceva util. Cindva era un banc in legtura cu prezenta femeilor in armata: cum vor proceda cind li se va orona; CULCAT!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *