Skip to content
Politică

Gorghiu, reacție după scandalul majorărilor salariale: Este un furt!

rfi.ro

Alina Gorghiu (președintele Partidului Național Liberal) a reacționat furtunos după ce plenul Camerei Deputaților a adoptat, luni, Ordonanța 20/2016 cu amendamentele aduse la comisiile de specialitate, care prevăd majorări salariale în Educație și Sănătate în medie cu 15%.

Astfel, Gorghiu le solicită liderului PSD, Liviu Dragnea, și președintelui Camerei Deputaților, Florin Iordache, să nu semneze legea privind majorările salariale, motivând că în acest caz este vorba despre un „furt”.

„Cer domnului Iordache și domnului Dragnea să nu semneze această lege. Este un furt care nu poate fi legiferat prin semnătura președintelui Camerei, indiferent cât de pesedist sadea este sau nu”, a declarat Gorghiu, luni, la TVR 1, adăugând că există filmări, documente care vor fi înaintate organelor abilitate, Curții Constituționale, Biroului Permanent al Camerei Deputaților, informează Agerpres.ro

Ea a precizat că prin această lege să mărește doar o mică parte din salariile din administrație și se creează în tot sistemul bugetar o „inechitate majoră”.

„În două săptămâni, partidul pe care îl conduc va veni cu mult așteptata legea a salarizării în sectorul bugetar”, a anunțat Gorghiu.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *