Skip to content
Politică

Gorghiu, reacție tranșantă după numirea lui Ilie Sârbu la Curtea de Conturi

" "

Co-președintele Partidului Național Liberal, Alina Gorgiu, a declarat că numirea lui Ilie Sârbu la Curtea de Conturi este extrem de nepotrivită și că această instituție trebuie ”ușor reformată”, potrivit agerpres.ro.

„N-am nimic împotriva domnului Sârbu personal. Să nu înțeleagă nimeni greșit că am vreo problemă personală cu domnul Sârbu, dar o spun cu toată responsabilitatea că este o numire extrem de nepotrivită la Curtea de Conturi. Sunt absolut convinsă că PSD ar fi avut resursă umană bună, de calitate, foarte bine pregătită, tânără, care să ocupe pentru atâția ani un mandat la Curtea de Conturi — o instituție pe care vrem cu toții să o avem așa cum trebuie. Și Curtea de Conturi trebuie ușor reformată. Trebuie să evităm să o folosim ca pe o instituție unde trimitem oameni atunci când își finalizează cariera politică. Mi se pare nedrept pentru viitorul acestei țări”, a declarat Alina Gorghiu, la Palatul Parlamentului.

" "
" "

Declarația a fost făcută în contextul în care miercuri Parlamentul a aprobat numirea lui Ilie Sârbu în funcția de consilier de conturi și vicepreședinte al Autorității de Audit din cadrul Curții de Conturi.

" "

1 comentariu la “Gorghiu, reacție tranșantă după numirea lui Ilie Sârbu la Curtea de Conturi

  1. … Mi se pare nedrept pentru viitorul acestei țări”…
    Ce cuvinte mari, domnita ! Dar numirea lui Bogdan Olteanu la BNR, ala, stii tu care, o fi fost mai dreapta pentru viitorul acestei tari ??? Ia mai gandeste-te tu un pic inainte de a vorbi de altii ! Acuma, eu imi cer scuze daca Bogdan Olteanu o avea ceva calitati prin zonele ascunse, despre care tu stii si noi nu …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *