Skip to content
Politică

Gorghiu reacționează după ce Motreanu a fost „călcat” de DNA și dezvăluie ce au discutat

Vicepreşedintele Camerei Deputaţilor, Dan Motreanu, este urmărit penal de procurorii anticorupție pentru folosirea influenţei şi autorităţii conferite de funcţia de conducere într-un partid politic, în scopul obţinerii pentru altul a unui folos necuvenit, şi spălarea banilor.

Citește și: UPDATE Prima reacţie a PNL / Oficial: Acuzaţiile aduse şi reacţia politicianului / Lider PNL, audiat la DNA, într-un dosar privind o mită uriaşă

Co-preşedintele PNL, Alina Gorghiu, a afirmat, joi, că prim-vicepreședintelui PNL Dan Motreanu, urmărit penal de procurorii DNA, i se va aplica statutul partidului ca oricărui liberal, dacă este cazul.

„Fiecare membru din conducerea PNL, atunci când este solicitat de Parchetul General, de DNA sau de alte instituţii din sistemul judiciar să dea declaraţii dintr-o anumită speţă, participă, dă aceste lămuriri. Este şi cazul colegului nostru Dan Motreanu, în a cărui nevinovăţie eu cred, în schimb i se va aplica şi lui, ca şi celorlalţi colegi ai noştri, statutul pe care îl avem validat şi modificat încă din 24 mai anul acesta. Pentru faptul că a fost chemat să dea anumite declaraţii sau să i se aducă la cunoştinţă că este suspect într-o cauză, statutul nu prevede nicio sancţiune”, a declarat Alina Gorghiu, informează evz.ro.

În același timp, Alina Gorghiu a precizat că a avut o discuţie cu Dan Motreanu.

„Am avut această discuţie cu domnia sa. Săptămâna viitoare, în urma audierii la care va participa, ia vreo evoluţie favorabilă sau nu acest dosar, vom avea o decizie ulterioară, în funcţie de ce se va întâmpla, dar credeţi-mă, niciunul dintre membrii PNL nu vor pune presiune pe PNL, pe imaginea PNL. Am toată convingerea că săptămâna viitoare lucrurile se vor lămuri”, a adăugat Gorghiu.

 

1 comentariu la “Gorghiu reacționează după ce Motreanu a fost „călcat” de DNA și dezvăluie ce au discutat

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *