Skip to content
Politică

Gorghiu reclamă ipocrizia lui Ponta: Marele şi mândrul ortodox…

Co-preşedintele PNL Alina Gorghiu reclamă ipocrizia prim-ministrului Victor Ponta: „Marele şi mândrul ortodox…”

Într-un status postat, marţi, pe Facebook, Gorghiu sesizează discrepanţa dintre ortodoxia clamată de Ponta în campania electorală şi relaţiile extrem de apropiate ale premierului cu lumea islamică, turco-arabă.

În acelaşi mesaj, şefa vechilor liberali îi ironizează pe Victor Ponta şi Sebastian Ghiţă pentru petrecerile lor în cluburile din Dubai.

Nu în ultimul rând, Alina Gorghiu atrage atenţia asupra dublei măsuri cu care operează şeful Executivului: simpatie pentru refugiaţii musulmani, dar indiferenţă faţă de românii din diaspora, dintre care unii nu au reuşit să voteze la alegerile prezidenţiale din 2014.

„Marele și mândrul ortodox Victor Ponta a reușit într-un singur an de la pierderea alegerilor prezidențiale să devină cel mai mare susținător al refugiaților musulmani. Canalele sale de intoxicare publică, coordonate de șeicul afacerilor cu statul, Sebastian Ghiță, nu mai propagă, acum, ură de religie și etnie.

Din contră. Ponta și Ghiță au avut în cluburile din Dubai, de la sfîrșitul anului trecut, după pierderea alegererilor prezidențiale, cea mai puternică revelație. Atenția lui Ponta pentru refugiați nu are margini, operațiile și le face doar în spitale din Turcia, vizitele oficiale țintesc doar țările arabe.Nu este nimic de condamnat.

Aș putea chiar să-l laud pentru transformare, pentru toleranță și deschidere diplomatică, dacă nu aș fi convinsă că e o nouă etapă în fariseismul său fundamental și incorigibil, după ce Europa i-a închis ușile. Mă gândesc că, în caz contrar, Victor Ponta și PSD ar trebui să manifeste aceeași dragoste și față de românii care nu au avut drept de vot la ultimele alegeri.

Oare nu cumva românii strânși la cozi interminabile, au fost tratați din vina Guvernului Ponta la fel precum refugiații pe umerii cărora plânge acum cu lacrimi de crocodil ? Oamenii aceia au fost bătuți de jandarmi din țări europene nu pentru că forțau granițele, ci pentru că Guvernul român le închisese urnele de vot. Ce făceau Ponta și Ghiță? Sărbătăreau victoria, în avans” este mesajul transmis de Gorghiu.

2 comentarii la “Gorghiu reclamă ipocrizia lui Ponta: Marele şi mândrul ortodox…

  1. Mai fato, tu nu esti numai saraca cu duhul, esti de-a dreptul ticaloasa ! Pentru ca in aceste momente sa incerci sa iriti opinia publica pe teme religioase este inconstienta totala oriunde in lume ! Inteleg ca esti inca afectata ca al tau presedinte favorit a fost catalogat candva ca nefiind ortodox, lucru total adevarat dealtfel, dar uite ca pentru poporul asta crestin nu a contat. De ce vrei tu sa dezgropi mortii in asemenea conjuncturi regionale si istorice ??? Ti-as spune eu de ce, dar ma tem ca imi vor cenzura comentariul …

  2. E praf Gheorghiu asta, Fereasca D-zeu sa ajunga asta la putere ca e in stare de orice !
    se deda la orice numai sa ajunga la putere

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *