Skip to content
Politică

Gorghiu renunță la visele de șefie

Fostul preşedinte al PNL, senatorul Alina Gorghiu, a declarat, vineri, la Timişoara, că nu are nicio intenţie să candideze la congresul partidului, care cel mai probabil va avea loc în luna iunie, când va fi aleasă conducerea liberalilor.

”E un interes mare pentru Convenţia Naţională a PNL, nu doar în interiorul partidului. În 26 luna aceasta, o comisie politică va propune Biroului Politic Naţional un calendar pentru desfăşuarea ostilităţilor”, a spus Alina Gorghiu, conform news.ro.

 Ea a precizat că susţine un parteneriat cu tehnocraţii, dar şi reunificarea dreptei.

”Cred că nu ar trebui să avem nicio inhibiţie să vorbim de un parteneriat cu tehnicieni, chiar dacă noţiunea de tehnocrat a fost pătată în ultima perioadă. Cred că este necesar ca cei care vor conduce PNL să îşi asume reunificarea dreptei. Este un proiect pe care îl voi susţine. Cei care vor conduce PNL trebuie să limpezească poziţionarea partidului pe teme precum Constituţia, Justiţia”, a spus Gorghiu.

Alina Gorghiu a mai declarat că nu are nicio intenţie de a candida la Convenţia Naţională a PNL.

”Nu am nicio intenţie de candidatură, dar voi susţine o echipă care va susţine principiile spuse anterior. În iunie aproximativ va fi Convenţia Naţională”, a afirmat Gorghiu.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *