Skip to content
Politică

Gorghiu și-a schimbat ținta: „Nu așa se face domnule Oprea!”

" "

Co-președintele Partidului Național Liberal (PNL), Alina Gorghiu, și-a schimbat ținta.

Astfel, prin intermediul unui mesaj publicat pe pagina de socializare, liderul PNL îl trage la răspundere pe vicepremierul Gabriel Oprea.

" "
" "

Mesajul Alinei Gorghiu vine în contextul tragediei în urma căreia un polițist care făcea parte din coloana oficială a vicepremierului a decedat.

„Nu așa se face domnule vicepremier, Oprea, ministru al Afacerilor Interne!

Nu se așteaptă două zile, să vă mai gândiți dacă este cazul sau nu să admiteți că polițistul care a decedat făcea parte din coloana dumneavoastră oficială.

Nu se poate ca printr-un vag comunicat al Poliției Capitalei să minimalizați o tragedie. Trebuie să furnizați familiei, opiniei publice, colegilor polițiști toate informațiile necesare: ce activitate a avut loc, de ce era necesară deplasarea în regim de coloană oficială, cu ce viteză se deplasa coloana?

O politică responsabilă înseamnă asumare și transparență, așa că vă solicit să reveniți asupra exercițiului de comunicare cu care sunteți dator opiniei publice”, a scris Alina Gorghiu pe pagina de Facebook.

" "

1 comentariu la “Gorghiu și-a schimbat ținta: „Nu așa se face domnule Oprea!”

  1. Pana ii raspunde Oprea, poate afla doamna Gorghiu de ce l-a luat somnul pe Mihalache in vizita oficiala din Serbia. Ca nu am auzit pana acum vreo explicatie a lui Mihalache, doar tafnosenii ca a fost pozat in pozitia aia de betiv adormit in birt.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *