Skip to content
Politică

Gorghiu și Ponta se întrec în ironii: „(…) fără Victor Ponta nu cresc nici florile în ghiveci, la sediul de partid”

Alina Gorghiu, copreședintele Partidului Național Liberal (PNL), l-a ironizat pe Victor Ponta prin intermediul unei postări pe Facebook, afirmând că moțiunea liberalilor va fi depusă pe 5 iunie, chiar dacă ea nu se află în țară, punctând că știe că la PSD „există un cult al personalității pentru liderul suprem și că fără Victor Ponta nu cresc nici florile în ghiveci, la sediul de partid.”

Citește și Ponta, nouă ironie maximă la adresa Alinei Gorghiu și a PNL

Liderul PNL a scris că partidul său poate depune moțiunea de cenzură privind votul prin corespondență chiar dacă unul dintre copreședinți lipsește.

„După cum știți, în această săptămână mă aflu la Tokyo, la Adunarea Parlamentară a NATO. Liderii PSD sunt îngrijorați că din acest motiv nu vor mai avea parte de binemeritata moțiune de cenzură. Îi anunț că nu au motive reale de neliniște. Știu că la PSD există un cult al personalității pentru liderul suprem și că fără Victor Ponta nu cresc nici florile în ghiveci, la sediul de partid. Noi, liberalii, putem respira și în lipsa unui copreședinte al partidului.
Moțiunea va fi depusă pe 5 iunie, așa cum am anunțat, iar premierul va trebui să dea socoteală pentru umilirea a sute de mii de români din diasporă. Dacă nu cumva își ia concediu și pleacă în Dubai sau la un meci de baschet. Pe lângă bugetul României, amânat pentru că premierul avea nevoie de distracție, pe lângă accidentele gestionate de Victor Ponta de pe terenul de sport sau de la agape cu ziariști, moțiunea noastră chiar nu ar trebui să-i provoace o așa mare tensiune.”, scrie Alina Gorghiu pe Facebook.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *