Skip to content
Politică

Gorghiu, solicitare de ULTIMĂ ORĂ către PSD: Să dea dovadă de bună credinţă!

Co-preşedintele Partidului Naţional Liberal, Alina Gorghiu, transmite, marţi, o solicitare de ultimă oră către social-democraţi.

În cadrul unui mesaj pe pagina de socializare, Alina Gorghiu cere PSD să adopte, până la 1 noiembrie, proiectul de lege privind votul prin corespondenţă.

„Odată cu schimbarea conducerii PSD, am remarcat schimbarea de atitudine în privința votului prin corespondență pentru diaspora. Există un singur mod în care PSD îi poate convinge pe români că a lăsat în urmă resentimentele față de votanții de peste hotare: prin adoptarea, până la 1 noiembrie, a proiectului de lege privind votul prin corespondență, pe care PNL l-a inițiat, l-a supus consultării cu toți actorii implicați și l-a pregătit pentru dezbaterea parlamentară. Suntem într-o cursă contra timp, pentru a le putea garanta românilor din diaspora posibilitatea de a vota la alegerile generale din 2016. Ajunși atât de aproape de ”linia de sosire”, nu avem niciun motiv să abandonăm un proiect la cheie și să începem dezbaterea de la zero. PNL nu va cădea în această capcană. Solicit PSD să dea dovadă de bună credință: să sprijine proiectul privind votul prin corespondență și să respecte calendarul pe care l-am propus pentru adoptarea acestei legi. Cer comisiei speciale să înceapă de urgență dezbaterile pe această lege”, a scris Alina Gorghiu pe pagina de Facebook.

1 comentariu la “Gorghiu, solicitare de ULTIMĂ ORĂ către PSD: Să dea dovadă de bună credinţă!

  1. Liberalii astia ori sunt imbecili ori sunt nesimtiti. Sau cel mai probabil si una si alta. Adica sa reformeze ei Parlamentul, sa faca ei cum vor Codul Fiscal, Legea alegerilor din Diaspora, si multe altele, chiar sa modifice si Constitutia, dar numai asa cum vor ei ! Pai de ce mai, neavenitilor sunteti cumva majoritari si noi nu am aflat ??? Eu stiu ca democratie inseamna sa respecti minoritatea dar sa te si supui mojoritatii ! Ca asa functioneaza ea, democratia, nu cum vrea Nicolaescu, Blaga sau Gorghiu ! Daca sunt atat de impulsivi si periculosi acum, cand sunt minoritari, ce se va intampla daca penibilii astia ar deveni vreodata majoritari, asa cum isi doresc ??? Au mai fost ei majoritari cu Basescu in frunte si am vazut ce au facut. Acum vor iar ? Lasa, ca vedem noi anul viitor cum este cu votul ! O teapa luata cu Iohannis e sufiocienta, nu mai e nevoie de alta luata cu partidul lui !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *