Skip to content
Politică

Gorghiu, un nou atac dur la Ponta: „E grav sa imparti cetatenii in …”

În cadrul emisiunii „Jocuri de putere” de la postul de televiziune Realitatea TV, moderată de Rareș Bogdan, copreședintele PNL Alina Gorghiu a facut referiri la modalitatea in care se desfasoara alegerile din România și despre cum se raportează Victor Ponta la organizarea alegerilor parțiale, acolo unde situația o impune.

„Nu poti sa nu organizezi alegeri cand iti spune legea si sa inchizi ochii cand ai niste hotarari care iti spun ce trebuie sa faci. Am spus eu ce face Ponta cu acele hotarari. Ataca tot parcursul acela de nefacute din campania electorala.”

De asemenea, liderul PNL a subliniat importanta si legitimitatea motiunii de cenzura pe care o propun din 5 iunie, tragand un semnal de alarma catre cetateni.

Sper degeaba ca va intelege ca motiunea noastra e extrem de legitima. Oameni buni, daca vrem stat de drept si democratie in Romania, dati acel vot la motiune. Nu trebuie sa le fie frica de Ponta ca nu ii pune pe lista, ca ii ameninta cu tot felul de sanctiuni. Nu vreau sa cred ca ii scoate din tara. E foarte greu ca se intampla acest lucru si e foarte grav ca se intampla pe acest subiect. E  grav sa imparti cetatenii in cetateni de rangul unu si de rangul doi.”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *