Skip to content
Politică

Gorghiu vrea discuții cu Dragnea pe tema TVR

Co-președintele PNL, Alina Gorghiu, a declarat, miercuri, că PNL și UDMR doresc o discuție cu președintele interimar al PSD, Liviu Dragnea, pe tema situației de la televiziunea publică.

„Este o situație extrem de dificilă și PNL, cel puțin în ultimele luni, a ridicat subiectul crizei din TVR de nenumărate ori și am ajuns la concluzia, împreună cu Kelemen Hunor, că ar fi minunat să provocăm o discuție cu Liviu Dragnea pe această temă, să încercăm să lămurim ce vrem să facem pe mai departe cu TVR, pentru că schimbarea, decapitarea conducerii TVR în condițiile în care nu ai o viziune pe ce urmează să faci nu rezolvă situația. Nu rezolvă nici problema datoriilor, care sunt undeva peste 150 de milioane de euro, nu rezolvă nici problema personalului, nici problema de viitor”, a declarat Alina Gorghiu, potrivit agerpres.ro.

„Dacă vom reuși să facem această întâlnire și să aflăm în cadrul acestor discuții care este perspectiva PSD cu privire la TVR, să încercăm să o ajustăm, să găsim o soluție benefică pentru această instituție m-aș bucura foarte tare. Apelul nostru este făcut încă de ieri, îl dublează UDMR astăzi. Sperăm să avem o poartă deschisă la PSD”, a arătat Gorghiu.

1 comentariu la “Gorghiu vrea discuții cu Dragnea pe tema TVR

  1. „Este o situație extrem de dificilă și PNL, cel puțin în ultimele luni, a ridicat subiectul crizei din TVR de nenumărate ori …
    Pai si de asta ati votat azi tot cu Tanase, ingrato ???

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *