Skip to content
Gorj Știri locale

Gorj: Patru candidaţi din judeţ au fost eliminaţi de la proba de Limba şi Literatura Română

captura video

Patru candidaţi din judeţul Gorj care s-au prezentat la prima probă a examenului de Bacalaureat 2021 au fost eliminaţi. Aceştia au prinşi cu telefonul mobil asupra lor.

Doi candidaţi care au susţinut prima probă a Bacalaureatului la Liceul Agricol Bârseşti şi alţi doi care se aflau în centrele de la liceele „Henri Coandă“ din Târgu Jiu şi Novaci au fost eliminaţi din examen, pentru tentativă de fraudă. Aceştia au fost prinşi asupra lor cu telefonul mobil. Aceşti candidaţi nu mai au dreptul de a participa la următoarele două sesiuni. Candidaţii care au susţinut prima probă la centrul de examinare de la Colegiul Naţional Spiru Haret au spsu că subiectele au fost de dificultate medie şi că singurul subiect mai dificil a fost cel legat de nuvelă.

Pentru susţinerea probelor scrise la sesiunea iunie-iulie a examenului de Bacalaureat s-au înscris 3.315 de candidaţi, dintre care 2515 de candidaţi din promoţia curentă, respectiv 800 de candidaţi din promoţiile anterioare.

Afişarea primelor rezultate, în centrele de examen şi pe site-ul bacalaureat.edu.ro, este prevăzută pentru data de 5 iulie, până la ora 12:00.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *