Skip to content
Gorj Știri locale

Gorj: Peste 80 de sancţiuni aplicate în ultimele 24 de ore pentru nerespectarea măsurilor anti-COVID-19

Facebook/politie

Peste 80 de sancţiuni au fost aplicate, în ultimele 24 de ore, pentru nerespectarea măsurilor de prevenire şi combatere a răspândirii COVID-19, a precizat, luni, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Gorj, Victor Ţuhaşu.

Potrivit acestuia, în ultimele 24 de ore, sub coordonarea Instituţiei Prefectului, au fost desfăşurate 14 acţiuni de verificare cu efective mărite în sistem integrat, împreună cu celelalte instituţii implicate, în contextul prevenirii şi combaterii răspândirii COVID-19.

În total, 239 de poliţişti, jandarmi şi poliţişti locali, lucrători ai ISU Gorj, reprezentanţi ai ANPC, ANSVA şi Ministerului Sănătăţii au acţionat în zone aglomerate, unităţi de alimentaţie publică şi zonele adiacente acestora, terase şi mijloace de transport în comun.

În cadrul acţiunilor, au beneficiat de activităţile informativ-preventive şi au fost verificate peste 800 de persoane, 94 de societăţi comerciale/persoane fizice autorizate/alte zone de interes, precum şi peste 230 de autovehicule/mijloace de transport în comun/mijloace de transport de agrement.

Pentru neregulile constatate au fost aplicate 82 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de peste 12.000 de lei, pentru nerespectarea prevederilor Legii nr. 55/2020.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *