Skip to content
Gorj Știri locale

VIDEO Gorj: Primarul din Motru a primit cadou de ziua sa un Jaguar

Captura video
" "

Edilul ales din orașul Motru, județul Gorj, a primit cadou de ziua sa un automobil marca Jaguar, de la unchiul său, fost prefect al județului.

„Dragul meu, Cosmin. Te cunosc de când erai mic ca un om foarte harnic, inteligent, cu dragoste de oameni, iar mai târziu ai avut ambiții de a face studii, de a te perfecționa, ajungând un tânăr foarte bine pregătit, cu inițiative, gospodar, harnic și ți-a plăcut totdeauna ca la locul de muncă să fii exemplu personal și un bun organizator și manager”, a scris pe Facebook unchiul primarului, fost prefect al județului Gorj.

" "
" "

DRAGUL MEU COSMIN , Te cunosc de când erai mic ca un om foarte harnic, inteligent, cu dragoste de oameni, iar mai târziu ai avut ambiții de a face studii, de a te perfecționa, ajungând un tânăr foarte bine pregătit, cu inițiative, gospodar, harnic și ți-a plăcut totdeauna ca la locul de muncă să fii exemplu personal și un bun organizator și manager.As vrea să cunoască cei care vor citi acest mesaj că eu sunt un OM foarte pretențios, principial și cu foarte multe rezultate și obiective realizate în toate localitățile din Gorj și nu numai. M-am regăsit în tine și vreau să îți spun că te iubesc ca pe un fiu al meu, dovadă că pe Facebook te-am și trecut ca fiu al meu.Nu pot să uit Motru niciodată, cât voi trăi, pentru că acolo am desfășurat activități de producție și înainte de 1990 și după (unde am creat 120 de locuri de muncă care, din păcate, acum nu mai există pentru că moara, fabrica de pâine le-am închis din lipsa forței de muncă și furt ).Îmi aduc aminte în urma cu 15-20 de ani în ce hal arăta orașul Motru, cu gropi, cu spațiile verzi inexistente, iar pe acestea erau parcate autoturisme, se aruncau gunoaie etc., cu alte cuvinte, într-o mizerie de nedescris. Fără să ști ,eu te-am monitorizat tot timpul.Din anul 2008, prin concurs, ai ocupat funcția de Director General, iar în doi ani de zile ai dezvoltat Direcția Publică și ai reorganizat-o extraordinar de bine . În primii doi ani, știu că împreună cu oamenii de la aceasta Direcție ați schimbat total fața municipiului Motru ( spații verzi, parcuri, flori, terenuri de joacă pentru copii, asfaltarea străzilor, ai ajutat oamenii defavorizați social și multe altele).Regret că în timpul mandatului de viceprimar, din cauza lui Jianu care, nerespectând legea Administrației Publice, nu ți-a atribuit prerogative cu privire la o serie întreagă de activități și obiective pe care tu, în mod categoric, le puteai realiza, dar acest țepar te-a blocat de frică că vei câștiga aprecierea și simpatia motrenilor.Dar iată că Dumnezeu nu bate cu parul!Marea familie a noastră, coordonată de mine, te felicităm din ființele noastre și ne-am gândit ca pentru toate calitățile și realizările tale, pentru ziua ta, pentru iubirea pe care o ai din partea motrenilor, să îți facem un cadou, un autoturism Jaguar second-hand, cumpărat din Germania la un preț modic, și care să te poarte împreună cu familia fără evenimente nedorite pe drumurile vieții, acolo unde voi doriți. LA MULȚI ANI! Te felicităm pentru campania elegantă și programul realist pe care le-ai prezentat oamenilor și suntem siguri că îl vei realiza pentru binele tuturor și care te-a adus în funcția de primar!Te îmbrățișează cu drag,Dan!

Publicată de Dan Ilie Morega pe Duminică, 4 octombrie 2020

„Aș vrea să cunoască cei care vor citi acest mesaj că eu sunt un OM foarte pretențios, principial și cu foarte multe rezultate și obiective realizate în toate localitățile din Gorj și nu numai. M-am regăsit în tine și vreau să îți spun că te iubesc ca pe un fiu al meu, dovadă că pe Facebook te-am și trecut ca fiu al meu.

Marea familie a noastră, coordonată de mine, te felicităm din ființele noastre și ne-am gândit ca pentru toate calitățile și realizările tale, pentru ziua ta, pentru iubirea pe care o ai din partea motrenilor, să îți facem un cadou, un autoturism Jaguar second-hand, cumpărat din Germania la un preț modic, și care să te poarte împreună cu familia fără evenimente nedorite pe drumurile vieții, acolo unde voi doriți”, a mai scris fostul prefect în mesajul postat pe Facebook.

" "

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *