Skip to content
Politică

Goțiu, victima de serviciu: În primăvară, am fost agresat și în Parlament

youtube.com

Victima lui Mirel Palada, senatorul USR Mihai Goțiu, spune că manifestarea violentă a sociologului, care l-a lovit în platoul unei emisiuni TV la care erau invitați, nu reprezintă decât un comportament care își găsește o copie până și în sfera Legislativului.

Goțiu amintește că a fost și victima unor agresiuni verbale în camera superioară a Parlamentului, iar chestiunea a rămas nesncționată.

În primăvara, am fost agresat verbal și în Parlament, liderul grupului PSD adresându-mi injurii directe în timpul unei ședințe. Președintele Senatului nu a luat nicio măsură. Am depus o sesizare la Comisia Juridică și nu am primit niciun răspuns.Dacă nu sancționăm gesturile agresive aici, în Parlament, transmitem un semnal greșit.

Ieri am asistat la o violentare a tuturor legilor. S-au votat puncte care nu erau pe ordinea de zi. Se transmite mai departe către societate mesaj că un abuz poate fi făcut, că în Parlament se fură. Am intrat în politică tocmai pentru a schimba acest mod de a face politică, prin forța pumnului”, a declarat Mihai Goțiu în direct la Digi24.

Goțiu a fost agresat de către sociologul Palada în timpul pauzei publicitare de la un talk-show al postului B1. A doua zi, senatorul a mers la Institutul de Medicină Legală entru a-și scoate un certificat care să ateste agresiunea, anunțând că intenționează să îl dea în judecată pe Mirel Palada.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *