Skip to content
Craiova Dolj Știri locale

Grădiniţa din Popoveni va deveni club social pentru persoane vârstnice

https://www.gds.ro

Clădirea grădiniţei Popoveni va fi scoasă din circuitul educaţional în acest an şcolar, urmând să devină club social destinat persoanelor vârstnice.

Viceprimarul Craiovei Stelian Bărăgan a precizat cum s-a ajuns la această decizie:

Am făcut turul de forţă la toate unităţile şcolare din Craiova. La grădiniţa din Popoveni am intrat în interior şi, când am văzut plafonul lăsat în două clase, am luat decizia să scoatem această unitate din circuitul educaţional. I-am comunicat acest aspect doamnei director, dânsa a a luat act de acest aspect şi a hotărât ca în acest an şcolar să o relocheze la Şcoala gimnzială „Gheorghe Bibescu”.

După ce se vor termina lucrările de reabilitare şi extindere a Şcolii Popoveni, grădiniţa se va muta în această unitate, unde se construiesc două clase. În locul grădiniţei se va face Clubul Seniorilor care să răspundă nevoilor a 170 de persoane vârstnice din municipiul Craiova. Acesta va fi un loc destinat persoanelor de vârsta a treia, un spaţiu modern de relaxare şi socializare pentru persoanele din Craiova, fiind destinat stimulării intercomunicării şi readucerii acestei categorii de persoane în viaţa socială proactivă”, a precizat viceprimarul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *