Skip to content
Politică

Grațiela Gavrilescu trage semnalul de alarmă: „Acest Cod Fiscal trebuie urgent votat”

Președintele Partidului Liberal Reformator  Prahova, ministrul Mediului, Apelor și Pădurilor, Grațiela Gavrilescu, a declarat, luni, la Ploiești, că mediul de afaceri din România trebuie împrospătat, astfel că este nevoie ca noul Cod Fiscal să fie votat urgent, potrivit Agerpres.

„Mediul de afaceri din România trebuie împrospătat pentru că și angajatul, și angajatorul are un rol foarte important în modul în care se dezvoltă economia națională. (…) Este important ca acest Cod Fiscal să fie urgent votat în Parlamentul României după dezbaterea legală”, a afirmat Gavrilescu într-o conferință de presă, potrivit Agerpres.

În același timp, Grațiela Gavrilescu a subliniat nevoia ca România să se alinieze normativelor europene, punctând în acest sens importanța susținerii IMM-urilor.

„Eu doresc ca mediul de afaceri din România să fie revigorat, doresc ca numărul IMM-urilor din România să crească (…). Suntem o țară europeană, trebuie să ne aliniem tuturor normelor și normativelor internaționale și să ne uităm atent cum în celelalte state, nu numai din Europa, ci din întreaga lume, IMM-urile au o forță extraordinar de mare. Așa cum în România peste 42% din aportul la PIB este adus de IMM-uri, trebuie să aducem contribuția noastră prin votul în Parlament (…) ca dezvoltarea IMM-urilor din România să se facă așa cum trebuie, cu facilitățile de rigoare și cu respectarea legii și din partea dumnealor”, a afirmat ministrul.

Totodată, Grațiela Gavrilescu și-a exprimat speranța că armistițiul pe Codul Fiscal propus de liderul PLR, Călin Popescu Tăriceanu, va fi însușit de liberali.

„Sper să și-l însușească, să îl voteze și să fie de acord cu el membrii PNL, adică foștii noștri colegi membri ai PNL. (…) Sper ca ei să voteze modificările actuale din Codul Fiscal”, a mai declarat aceasta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *