Skip to content
Politică

UPDATE Trei morţi şi 16 răniţi grav / Grav accident de autocar între Brăila şi Galaţi. Ce spune Arafat

UPDATE 11:42

Noul bilanţ provizoriu al accidentului arată trei morţi şi 16 răniţi grav.

———–

UPDATE 10:09

Două persoane au murit, în urma accidentului de autocar petrecut miercuri dimineaţă.

Este vorba despre un adult şi un copil, au declarat Raed Arafat (secretar de stat în MAI) şi Ştefan Stoian (purtător de cuvânt al ISU Brăila).

În jur de 20 de oameni sunt răniţi, prezentând traumatisme craniene şi la nivelul membrelor inferioare.

Arafat a precizat că mai multe elicoptere sunt pregătite să intervină, ca să transporte răniţii la spitale din Bucureşti.

————–

Grav accident de autocar între Brăila şi Galaţi. Numeroşi răniţi grav. Ce spune Raed Arafat, secretar de stat în Ministerul Afacerilor Interne (MAI).

Un autocar s-a răsturnat, miercuri dimineață, în jurul orei 9, pe DN2B Brăila-Galați, cel puțin 10 persoane fiind rănite, informează B1 TV.

Din primele informaţii, reiese că şoferul autocarului (care se deplasa dinspre Istanbul către Chişinău, majoritatea pasagerilor fiind cetăţeni moldoveni şi ucraineni) a făcut o manevră nefericită, iar autocarul s-a răsturnat pe raza comunei Baldoveneşti.

În autocar se aflau aproximativ 50 de persoane

Cătălin Bocai (comisar Infotrafic) a precizat că traficul a fost blocat, iar persoanele rănite au fost transportate la spitalul din Brăila.

Ștefan Stoian (purtător de cuvânt ISU Brăila) a declarat că autocarul a fost înmatriculat în Turcia. Potrivit oficialului, 16 pasageri au fost grav răniți.

La rândul lui, Raed Arafat a explicat că 12 persoane au fost grav rănite. Ele au fost preluate de SMURD și duse la Spitalul Județean din Brăila.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *