Skip to content
Mureș Știri locale

Grav accident de circulaţie pe DN13 E60, între Sighişoara şi Hetiur

Facebook

Un bărbat a decedat şi un altul este grav rănit în urma unui accident rutier petrecut în noaptea de duminică spre luni, pe DN 13 E60, între Sighişoara şi Hetiur, în care au fost implicate un TIR şi un microbuz de transport marfă.

În urma coliziunii, care a avut loc într-o curbă periculoasă, şoferul microbuzului a decedat, iar conducătorul TIR-ului a fost grav rănit, circulaţia rutieră fiind blocată complet până în jurul orei 5,30.

Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Horea” al judeţului Mureş, ambele victime au fost extrase de către pompierii militari de la Detaşamentul Sighişoara, şoferul autotrenului fiind predat ambulanţei SMURD, în timp ce şoferul microbuzului fost declarat decedat de către personalul medical sosit la locul accidentului, scrie agerpres.ro.

Direcţia Regională de Drumuri şi Poduri (DRPD) Braşov a anunţat că, după accident, pe DN 3 E60 au fost scurgeri de motorină, circulaţia fiind reluată după ce drumul a fost curăţat, iar maşinile implicate au fost înlăturate de pe carosabil.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *