Grecia reduce preturile la biletele pentru feribot

twitter-steag-Grecia
Sursă foto: Twitter

Companiile de transport maritim din Grecia au început joi, 13 iulie, să ofere reduceri la bilete de până la 50% pentru feriboturile de pasageri care pleacă din porturile Pireu, Rafina, Salonic și Kavala.Companiile de transport au răspuns prompt după o întâlnire cu prim-ministrul Kyriakos Mitsotakis, în urma căreia li s-a cerut să reducă costurile de transport pentru familiile grecești obișnuite, pentru a le facilita vacanțele de vară.

Grupul Attica, care deține Blue Star Ferries și Hellenic Seaways, a anunțat reduceri de aproximativ 20% la biletele unei familii de până la cinci persoane cu mașină, pentru toate destinațiile către și dinspre Pireu, și a crescut reducerea la biletele de turism social de la 25% la 50%.

SeaJets a anunțat, de asemenea, reduceri suplimentare, după ce a redus prețurile biletelor cu până la 19% în luna mai. A oferit o reducere de până la 30% pentru familiile de patru persoane cu mașină și o reducere de 20% pentru locuitorii insulelor din Marea Egee, în timp ce pentru rezidenții permanenți ai Dodecanezei este disponibilă o reducere de 40% pe ruta Sitia – Dodecaneze.

Reducerile sunt valabile pentru cumpărarea biletelor începând cu 18 iulie și pentru călătorii până la și inclusiv 18 septembrie.

Golden Star Ferries a anunțat o reducere de 20% la toate biletele pentru perioada 17 iulie – 10 septembrie, în fiecare marți, pentru bilete individuale (clasa economică precum și locurile de tip avion) în mașini și motociclete.

Fast Ferries oferă reduceri la biletele de feribot pentru pasageri, dorind să contribuie la creșterea traficului către insulele pe care le deservește cu itinerariile sale. Compania menționează în anunțul său că stabilește o „zi de reduceri pentru transportul de mărfuri”.

Începând cu data de 19/7/2023 până la data de 6/9/2023, în fiecare miercuri, Fast Ferries va oferi un tarif redus cu 20% pe toate rutele sale de la Rafina către Andros, Tinos, Mykonos, Naxos, precum și pe rutele de întoarcere către Rafina.

Reducerile sunt valabile pe toate rutele de la/la Rafina, pentru toate locurile de pasageri, precum și pentru biletele IX destinate vehiculelor de pasageri și motocicletelor, scrie keeptalkinggreece.com.

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: