Skip to content
Politică

Greii PNL, marii absenți ai Școlii de Vară a TNL. Cum motivează aceștia EXCLUSIV DOCUMENT

Revista 22

În perioda 6-9 septembrie, în stațiunea Saturn, se desfășoară Școala de Vară a Tineretului Național Liberal (TNL), eveniment care a adunat 700 de membri liberali. Printre invitații de seamă ai școlii de numără liderul partidului Ludovic Orban, Raluca Turcan, Dan Vîlceanu și Robert Sighiartău.

Marii absenți însă se află greii PNL, precum Gheorghe Falcă, Mircea Hava, Marian Petrache, Vasile Blaga sau Ilie Bolojan. Redacția PSnews.ro a primit prin intermediul unor surse programul evenimentului care confirmă lipsa celor mai importanți lideri ai partidului.

Pentru a ne asigura că aceștia au fost invitați, iar TNL nu a intenționat să transforme evenimentul într-o conferință dedicată oamenilor de încredere ai președintelui Orban, i-am contactat vineri pe Ilie Bolojan și Gheorghe Falcă. Astfel, primarul Oradei ne-a spus că nu a putut participa la eveniment din cauza programului încărcat, evitând să confirme sau să infirme informația noastră, iar primarul Aradului ne-a spus că toată conducerea partidului a primit invitații, însă nu a fost invitat să ia cuvântul în cadrul Școlii.

”Toată lumea din Biroul Permanent a fost invitată. Nu am fost invitați speakeri, dar luni au fost invitați la Școala de Vară cei care au timp. Eu nu am timp. Și dacă eram invitat să vorbesc, n-aveam timp pentru că am treabă în Arad”, a declarat Gheorghe Falcă, în exclusivitate pentru PSnews.ro.

”Lucrurile sunt simple – acum câteva minute am avut o ședință de Consiliu Local și dacă vă uitați pe media din județul Bihor veți vedea că am aprobat câteva proiecte importante, proiecte cu finanțare europeană, inclusiv o investiție străină în Oradea, care a necesitat prezența mea pentru semnarea unor contracte în fața notarului. Pe cale de consecința, zilele astea trebuie să fiu în Oradea. Nu căutați motiv”, a declarat Ilie Bolojan, în exclusivitate pentru PSnews.ro.

Menționăm că redacția noastră i-a contactat și pe Marian Petrache și Mircea Hava, însă până la momentul publicării articolului aceștia nu au răspuns la telefon.

 

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *