Skip to content
Puterea Știrilor Video

Greșeala ”impardonabilă” a ministrului Voiculescu. Ben-Oni Ardelean: Nu se acceptă la acest nivel!

PS News
" "

Invitat marți în studioul Puterea Știrilor, deputatul PNL Ben-Oni Ardelean a comentat schimburile de replici acide între lideri liberali și actualul ministru al Sănătății, Vlad Voiculescu.

Liberalul este de părere că Voiculescu a făcut o „greșeală impardonabilă” în momentul în care a anunțat că Violeta Vijulie nu va mai ocupa funcția de preşedinte al Agenţiei Naţionale a Funcţionarilor Publici. „Din câte știu eu, vorbim despre un post ocupat prin concurs și nu poți să vii să îl politizezi”, spune acesta.

" "
" "

„Cred că aceste chestiuni trebuie tratate punctual, fără atacuri la persoană. Domnul profesor Boc a discutat o chestiune absolut principială în momentul în care a luat această atitudine (…) Eu cred că domnul Vlad Voiculescu ar trebui ca, în momentul în care tratează o temă atât de sensibilă pe piață, să aibă o consultare foarte largă, foarte aprofundată (…) Discuți o chestiune extrem de sensibilă și oricum pe piață, astăzi, sensibilitatea este extrem de ridicată. Entuziasmul extrem de efervescent și dinamic în care ne aflăm este extrem de periculos. Orice fel de sensibilitate pe care o atingi ar putea să ducă la revoltă, nemulțumiri în masă, sperieturi în masă. Aceste fobii trebuie evitate astăzi, mai ales când discuți despre un subiect extrem de sensibil (…).

Eram chiar în acea emisiune în care domnul Voiculescu a făcut afirmația ( n.r- Violeta Vijulie pleacă din funcția de președinte al Agenției Naționale a Funcționarilor Publici), așadar am auzit-o în direct. Modul în care a spus-o a creat această chestiune: <<domnule, ai spus lucrul respectiv și vei fi dat afară>>. Modul în care a nuanțat-o ulterior și a venit să spună că știe el că postul respectiv nu mai aparține cui e, și asta e greșit, dacă mă întrebați pe mine. Din câte știu eu, vorbim despre un post ocupat prin concurs și nu poți să vii să îl politizezi. Cred că greșeala este una impardonabilă, iar aceste greșeli nu se acceptă la acest nivel. Dacă venea un consilier de la etajul 2 și spunea chestiunea aceasta poate ziceam că nu și-a băut cafeaua azi dimineață, dar când vine un ministru și spune astfel de chestiuni, este impardonabil”, a declarat deputatul PNL Ben-Oni Ardelean.

Amintim că ministrul Sănătății, Vlad Voiculescu, a anunțat la Antena 3, că din informațiile pe care le deține, Violeta Vijulie nu va mai conduce Agenția Națională a Funcționarilor Publici. Reacția lui Voiculescu vine după ce Vijulie l-a criticat pe Vlad Voiculescu înschimbul acestuia de replici cu Emil Boc.

„Dacă doar aţi citit despre disputa dintre Emil Boc şi Vlad Voiculescu sigur aţi înţeles foarte puţin pentru că doar 7% din comunicare este verbală şi a fost transcris. Restul de 93% din actul de comunicare e format din 38% paraverbal (tonul vocii, intesitate, ritm, râs, plâns) şi 55% comunicare nonverbală (postură, mişcare, mimică, gestică) şi poate schimba radical cei 7% de verbal.”, a afirmat Vijulie.

 

" "

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *