Greu de demis! Mazilit de Voiculescu și cu atribuțiile retrase, viceprimarul Gâdiuță se ține cu „dinții” de funcție

Vlad Voiculescu, sursa foto: Inquam Photos / George Călin
Vlad Voiculescu, sursa foto: Inquam Photos / George Călin

Alexandru Gâdiuță, viceprimar al Sectorului 6, se ține cu „dinții” de această funcție, deși la sfârșitul anului trecut a fost suspendat din USR, iar primarul Ciprian Ciucu i-a retras toate atribuțiile. „Este dreptul meu”, spune Alexandru Gâdiuță, în timp ce conducerea USR spune că nu mai are majoritate în Consiliul Local ca să-l poată destitui pe viceprimar. Cel mai probabil, litigiul dintre Gâdiuță și USR va ajunge în instanță.

La sfârșitul anului trecut, Alexandru Gâdiuță avea să fie suspendat din USR, fiind acuzat de conducerea partidului că ar fi „aranjat” mai multe contracte, în calitatea de coordonator al Administrației Școlilor. Gâdiuță a negat aceste acuzații, însă, la scurt timp, a mai primit o lovitură: primarul Ciprian Ciucu i-a retras toate atribuțiile.

În prezent, Alexandru Gâdiuță este viceprimar fără sprijin politic și fără atribuții.

„Atribuțiile mi-au fost luate la sfârșitul anului trecut de către primarul Ciprian Ciucu. Din partid am fost suspendat de Vlad Voiculescu. Eu în continuare am inițiat proiecte. Sunt foarte mult pe teren, în legătură cu cetățenii. Monitorizez proiecte. Fac ceea ce trebuie să facă un cetățean. Eu reprezint cetățenii Sectorului 6, este dreptul meu să fiu viceprimar”, a declarat Alexandru Gâdiuță pentru Gândul.

Citește mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: