Greva a adus haos în școli. Profesorii încearcă să facă în 4 zile ce n-au făcut în 21

Urmează să se încheie anul școlar iar profesorii trebuie să pună ultimele note și să încheie mediile. Practic, trebuie să facă în doar câteva zile ceea ce nu au făcut în cele 21 de zile de protest.

Situația diferă de la o școală la alta. Fiecare profesor face ce crede de cuviință în contextul în trebuie să se recupereze tot ce s-a pierdut în perioada grevei generale.

Se lucrează la foc continuu în unitățile de învățământ, mai ales că mai sunt elevi care au nevoie de note pentru a li se putea încheia mediile.

Așadar, în acest moment, se predă materia neterminată, se dau teste și se pun note pentru a se încheia situația școlară, scrie antena3.ro.

Pentru profesori și elevii din anii terminali urmează zile grele.

De asemenea, urmează o perioadă grea și pentru educatoare, deoarece începe etapa de înscriere la grădinițe, o etapă care se așteaptă a fi cu probleme în condițiile în care grupa mijlocie a devenit obligatorie.

Autor

  • Adrian Pavel

    Adrian Pavel, redactor PS News. Cu o experienţă de peste 10 ani în presă, Adrian Pavel se descrie ca fiind un împătimit al noutăţilor, practic dependent de ştiri. Încearcă de fiecare dată să fie la curent cu tot ceea ce se întâmplă în ţară şi în străinătate şi să ofere cele mai calde informaţii cititorilor. Este adeptul zicalei „Nimeni nu e sărac cu duhul, e doar mai puţin informat”.

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: